Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U našim rimokatoličkim crkvama a i u pravoslavnim, statue i ikone naše Gospe također imaju \"krpu\" na glavi tj. prekrivena je rupcom, takav isti slučaj je i sa statuom Gospe u Međugorju koju svi obilaze. Kako može da nekome smeta što se neko pokrio a naša bogorodica, majka našeg spasitelja je pokrivena.
koji ciganluk, pa jel ovo evropa ili azioja, sta ce im te krpetine na glavi,
Na ceremoniji otvaranja sto u parku sto na koncertu mehterana je bilo vise od 5000 ljudi.radni je dan bio.Hvala građanima koji su dosli da se zahvale bratskoj opstini meram ipak nas ima koji nismo papci iz Pazarica kao sto je ovaj sto dove za bolest zaziva hamdi. Bilo je mnogo ljudi iz Pazarica i Tarcina koji se zna sta su prave vrijednosti i sta znaci biti domacin gostima. Lijepo je danas biti Hadzicanin:)
Bošnjak i sadaka, vazda se zajedno druže:)
Ma ovo su gmizavci bošnjački koji glasaju za jedno il pola teleta za velekriminalca harisa silajdžića,šta će njima ambulanta.
Bravo SDA svaka čast, najbolji ste.
Svaka čast! Posebno za ambulantu! Hvala Turskoj i vladi opštine...