BiH
0

U Gradačcu održan predizborni skup BPS - Sefer Halilović

Klix.ba
Bosanskohercegovačka patriotska stranka - Sefer Halilović sinoć je održala veliki predizborni skup u prepunoj sali Doma kulture u Gradačcu tokom kojeg je rečeno da će ova stranka ostati dosljedna svom putu da se bori za Bosnu i Hercegovinu kao državi boljeg življenja za sve njene građane.

Na skupu kom je prisustvovalo nekoliko stotina građana, predstavljen je nosilac liste, Denijel Pelidija i kandidati za općinsko vijeće Gradačca, među kojima su Alenka Đonlić, Adnan Gradaščević, Bajro Muminović, Refija Huseinagić, i drugi.

Predizbornom skupu općinske organizacije BPS-a je prisustvovao i predsjednik stranke Sefer Halilović, koji je pozdravljen dugotrajnim aplauzima prisutnih, istakao kako izbori predstavljaju jedinstvenu šansu da uz podršku birača budu kažnjene političke stranke koje do sada nisu uradile ništa i nagrađane stranke i pojedinci koji u svojim biografijama nemaju nijedne mrlje.

"Sedmog oktobra izađite na izbore i dajte podršku Denijelu Pelidiji i kandidatima sa liste BPS-a. Dajte šansu sposobnim ljudima, dajte šansu mladim ljudima koji imaju energije i sposobnosti da stvari u Bosni i Hercegovini pokrenu sa mrtve tačke", poručio je Halilović.

"Naši kandidati će sigurno djelovati u interesu i za interese građana. Jer, BPS se kao rijetko koja stranka može pohvaliti svojim listama u mnogo općina širom Bosne i Hercegovine", rekao je on.

Skupu su prisustvovali i čelni ljudi BPS-a iz Tuzlanske regije, direktorica Klinike za anesteziologiju i reanimatologiju UKC Tuzla, dr. Mirsada Prašo, direktor Klinike za ortopediju i traumatologiju UKC Tuzla dr. Emir Arnautalić, koji je nosilac liste sa općinsko vijeće Tuzla, i drugi.