Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemaju lokalne vlasti nista sa uredjenjem Spreče...za uredjenje cijelog toka zaduzena je Agencija za zastitu sliva rijeke Save...bez njihove saglasnosti niko nista ne smije zapoceti graditi....lokalnoj vlasti jedino preostaje da podigne svijest lokalnog stanovnistva po pitanju ocuvanja okoline...al narod ko narod,svoju avliju i kucu sredi,a rijeka nije nicija ona je svacija i kad je tako moze se i unistiti.Nasa posla.
Samo djelimično si u pravu. Ako je neko drugi nadležan, i svake godine se ponavljaju štete na tvojoj opštini a ti ništa ne radiš (urgencije, žalbe, tužbe) onda si ti sam kriv. Osim toga, naša opština smatra ovo poljoprivdrednim zemljištem a zahvaljujući vodi iz Spreče ovo bi se trebalo prekategorisati u OTROVNO zemljište i zabraniti poljoprivredu. Omogućiti poljoprivrednicima druge parcel, ovo prebaciti u industriju....ali ima brko neke bolje planove i talove garant
Pocele poplave i odroni
Napravite uz obalu nasip od smeca, ionako ste dobro poceli.
Lutam trazim izgubljenu srecu, Gore dole niz rijeku Sprecu
bosnajcima ide na nerve izljevanje vode iz rijeke sprece...bakir
crknite seljaci kad ionakoza SDA glasate
Kad seljak progovori,a bolje da je sutio.U Gracanici ti SDP sa nacelnikom Helicem vlada godinama.Nisam ljubitelj ni jedne stranke,samo ti iznosim cinjenicu.
ne bulazni , ovo nema veze sa SDA. Gracanica je crvena
PRIKAŽI ODGOVORE (1)