Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vise vehabija = manje ustasa u cetnika ... ;)) ...
Nista to vama ne vrijedi kad budu Srbi i Hrvati sahranili ovu drzavu koju zovete bej ha. Ima nas vise od vas!
Ovo je za mene neprihvatljivo. Islamistički centar za regrutaciju terorista, vehabija, mudžahedina, talibana i džihadista na svega 15 kilometara od granice sa Srpskom. Tuga i sramota. Nadam se da će naša premijerka Želja Cvijanović i naš predsjednik Republike Milorad Dodik uložiti prosvjed Vijeću sigurnosti UN-a i da će se ovaj islamsitički centar morati zatvoriti.
hahahahahahaahahaha, gledajte o čemu momak razmišlja, mozak mu je svakim danom sve teži i teži, :D :D
Nema toliko do granice sa smrdskom. I bolje da se ne javljas, dolazite ko kurve da trazite posao po Gorazdu, krepali bi od gladi u genocidistanu jebo vas Laktasenko!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)