Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZASTO HALOO POD SVOJ MOBILINI INTMERNET 4G NE UVEDE JEDNU VRSTU NEOGRANICENOG INTERNETA?!?!?! PITAM OVO ISTO I OSTALE OPERATERE! IMA NAS MNOGI KOJI RADIMO OD KUCE A SAD ZAVISIMO OD 4G - PODHITNO NAM TREBA NEOGRANICEN MJESECNI INTERNET ZA NEKU RAZUMNU CIJENU!!!!
Evo ga ko u Mostaru KORONA uša preko HDZ štele, u Goraždu preko štele SDA koja je nazor utjerala COVID-19 u Goražde. Samo veselo i dajte optimizma i neće abd virus u GŽ reče Rambo prije tri dana u mikrofone radio Goražda....hahahaha. Teško nama a i vama.
@ISKRENOO nije ona Sda, već SBB, ne pišite glupost8
Zakasnili ste.
Ne pročitah jel i ovaj kanton najavio stanje prirodne nesreće, il kako već.. Pošto je to popularno da se parcijalno proglašava
Kako ja rodjaku u Sarajevu da objasnim da ne dolazi ni on meni ni ja njemu sa porodicama kada me ismijaje i govori da u Sarajevu toga nema?
@gooUser1561564352 Jel te "ismijaje" il te "ismijava"
@gooUser1561564352 Sarajevo se igra sa svojim gradjanima, i ako se uspostavi da su citavu ovu situaciju zanemarili i zabili glavu u pjesak samo da bi dobro izgledali.....treba ih sve u zatvor strpati....nemogude je da nema niko zarazen u sarajevu ...... nemoguce...nego nece time da se bave..