Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Znajte da život na ovome svijetu nije ništa drugo do igra, i razonoda, i uljepšavanje, i međusobno hvalisanje i nadmetanje imecima i brojem djece! Primjer za to je bilje čiji rast poslije kiše oduševljava nevjernike, ono zatim buja, ali ga poslije vidiš požutjela, da bi se na kraju skršilo. A na onome svijetu je teška patnja i Allahov oprost i zadovoljstvo; život na ovome svijetu je samo varljivo naslađivanje." (57:20) Kur'an
👍👏
Jel zabranjen sex za Bajram?
Bajram Mubarek Olsun !!!
Bolje bi bilo da me banom označiš no da me brišeš
Bujrum, krenite sa klanjem nedužnih životinja…
...ovi iz prvih safova su veceras na dernecima i opijanju po sarajevskim lokalima do rane zore.
Svim muslimanima u BiH i svijetu želim Bajram Šerif Mubarek Olsun!
kakva je to religija koja nalaže "žrtvovanje" i prolivanje krvi? Bog to siguno ne nalaže ili traži. On je stvorio i dao pravo na život svim živim bićima!
Sta ti postujes i slavis reci nam da znamo?
poštujem sva živa bića i slavim život...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Digni ruke koji put do ušiju i vikni Allahuekber,-svi grijesi oprosteni,plate bolje ,nezaposlenih 5 % i kredit za dizela vraćen, sivilo proslo i pun k..rac ponosa .I tako 30 godina,svake godine i svako malo
Ono sto se cita ne govori se iz srca, vec napises nesto slatkorjecivo sto narod voli da cuje, a od takvih rijeci i govora nista nema. Tako i Kavazovic cita hudbe, jer ne govori iz srca i ubjedjenja.
Bajram šerif mubarek olsun. I samo da znate da COVID jos uvijek vlada vani a ovakvo okupljanje je COVID party. Mogao se Bajram namaz obaviti i kod kuće.
Zasto politika i za bajram, jes mi se ovo sve ogadilo. Kako smo pali ni svjesni nismo.
Nafaku su bas takvi kao ti uzeli ovom narodu, a onda govoris narodu da ustane za nafakom...
"Svakom od nas Bog je propisao nafaku; ustanimo za njom; ona čeka na nas da bude ubrana. Nafaka je bolja od sadake", rekao je Kavazovic... E ti si je bas ubrao i nije te stid reci narodu da je nafaka bolja od sadake i to narodu koji nema ni posla, niti primanja, a i koji imaju, zaradjuju mizeriju da prezive. Lahko je takvima koji se uhljebe na neku parali funkciju da palamude o nafaki i sadaki. Ljudska bijeda... Ni za Bajram ne mogu biti rahat od takvih ubleha...
Nafaku su bas takvi kao ti uzeli ovom narodu, a onda govoris narodu da ustane za nafakom...
Šta će u Evropi turska vjera
ne poznadoh te smeće sa Karpata
BSMO!
Niko na dunjaluku ne cestita bajram u kombinaciji arapskih i turskih rijeci osim nas i arap nebi ni skonto sta mu se cestita. Treba skratit na BAJRAM MUBAREK ili EID MUBARAK.