Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tri institucije (dgs,sipa,tuz.bih) sa budzetom od 1/2 milijarde km oduzimaju cigare na komad. Yebbo ovu drzavu a posebno poganu glasacku stoku od naroda
ulične vrijednosti 2100 ka em. bravo palicijo.
@drKvaternikKlobuk ne daju sirotinji pusit
@burek1odsirne1misine ma znaš onu, zaplijene 105 kg, prođe 20 tona pored 😂 qrc im evo
Diletanti!
pobrkao smjene na g,p,
Pustite ljude nek puše..... doći ce do fizičkih obračuna :P
Šteta, lijep, žut i besprijekorno poslagan tutun . . . ? ? ?
oderaše sirotinju, oderaše i one što proizvode i one što puše. oderaše onoga što mora zapalit da ne bi crko od muke, oderaše onoga što proba prodat nešto svoje muke a da pri tome nešto zaradi.
Otkriven jučer a slika iz janura :D Jooj Klix...slika iz arhive :P
Neki jadnik je to danima rezao i onda mu otmu tek tako, koja grihota
samo na balkanu policije imaju jedinstvene jednodnevne akcije:"stavljanje pojasa" ili "nekorištenje mobitela",a ostala 364 dana može sve.reko je Čengić 90. godine:"Od ponedeljka pravna država!"
skroz jaka akcija.... ti bi reko oni mar.zaplij.ili drogu, a obi ili duvan ili agrume