Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit ce Gacko opet nase, kunemo se!!! Samo polahko...
Ovo je potpuno nevažna vijest, jer se ne radi o pravoslavcu, ili ne daj Bože katoliku, napadnutom u Sarajevu. Kad pobiju par hiljada Bošnjaka onda se javite, ovo je beznačajno! Tihiću, nastavi ;)
gdje li ti živiš, da mi je znati... imaš li struju? znaš li šta je mobitel?
Sve ih treba J.E.B.A.T.I a PRVO IMAMA....
tuci turceee!
Pa odmah na ovo odgovorit...U Mostaru za bradu svezat onog bradonju,i zna se... oko za uho zub za vrat
ma4jku li vam antiislamisticku
Koliko je popova napadnuto u SARAJEVU. Ne znam je l jos ne smiju nositi mantije po gradu. Svaki napad, NA BILO KOGA, je za svaku osudu ali carsija je oduvjek selektivna. Nije ni cudo kakvu ste stalu napravili od onog divnog grada.
imam dobrog hashima! hoš ga malo pomilkiti?
Samo nastavite cobani......moga bi to i sl. inciudenti biti uvod u nestanak jednog naroda sa ovih prostora........traktor zna se .....pa srbuj po majcici !!!!!! SIKTER
gdje dodje gacko uopste.... takva mjesta se ni na kartama vise ne oznacavaju.
A šta će uopće imam u Gacku? Izuzev starijeg bračnog para Ćatovića, tamo uopće nema muslimana.
Šta imaš?
sta ocekivati od malograđanskih šumljaka...valda mu nestalo krmetine i rakije pa nervozan vlah
ma srpska posla
ti c,h,e,t,n,i,k,u,s,h,a a ja dobar imam