Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pred mojim očima je prije nepunu godinu dana pao je veliki komad fasade kod metropolisa, i čovjek je samo pao na zemlju. Prvo ga je auto pokupilo i odvezlo u bolnicu. Ja o tome nisam čuo ni na dnevniku ni nigdje, čak ni ne znam je li čovjek živ. A nažalost, naša vlada se toliko pobrinula da je stavila natpise: \'fasada se obrušava\', dakle obavijestili su nas da nam svakog trenutka može nešto pasti na glavu. Pa baš im hvala.
hoće,stavit će natpis\"pazi pada fasada\"
Raspadamo se u svakom smislu te rijeci.
j-e-b-o vas nacionalizam
u Sarajevu ce postani IN sljemovi....svi cemo sljem na glavu i lagano u grad,,,
Tako je, tako je,... Hahahahaha, Mora da su Sandžaklije krive :):):)
u bosni su oduvijek vladali hrvati, zato su se svi trgovi i ulice zvali prema hrvatskim velikanima. dobar broj njih i dan danas.
austro ugarska izgradila i od tad ništ nije renovirano. HEEEEEELJP BAAAZZZZNNIIIIIIAAAAAAAA........
Ovo je najvjerovatnije opet maslo Sandžaklija, u Sarajevu se nista ovako ne bi dešavalo da nije njih,nisu krive vlasti, nisu krivi političari, nemojte kriviti gradonačelnika i ministre, nisu krivi ni izvođači radova, uskovidno razmišljanje izgleda opasno utiče i na širinu vidnog polja, tako da dragi moji budite pametni -hodajte samo sredinom Ferhadije da vam se ne bi bukvalno obilo o glavu vaše široko rasprostranjeno - plitko razmišljanje.
Kako ne ubi bar 10-ak Sandzaklija! Jazuk!
Ferhadija je originalno ime (samo izmedju WWII i zadnje agresije na Sarajevo se ulica nije zvala Ferhadija).....Ferhadija je dobila ime po dzamiji Ferhadiji koja se nalazi u toj ulici i koju je izgradio Ferhad Pasa Vukovic....Bosanski guverner i domaci covijek, znaci ne okupator! Trgovi nose imena kao Trg Oslobodjenja, Fra Grge Matica, Gajev Trg.... In short...pricas gluposti!
Zavisi za koga. Miskin je bio heroj komunistima. Nekom su komunisti bili okupatori i fasisti. Nekom NDH nije bila okupator. Birati izmedju Komunista nastrojenih Srbima i Srbiji i NDH je bilo birati izmedju dva zla. Licno mislim da je NDH bila manje zlo za Bosnu i njen narod. Sto se Vojvode Putnika tice, kao sto ti neko iznad rece, on Sarajeva, a ni WWII, ocima nije vidio! Ferhadija je originalni naziv za ulicu. Ti to naravno ne znas zato sto je vecina tvog naroda u ovaj grad dosla iz istocne Hercegovine ili sa Romanije (a daljinom iz CG) najranije kad je Kraljevina zavladala, koja je kao i prethodni vladari i te kako bila okupator!!
Jesu li ovo poljedice serbske patoloske , primitivne , teroristicka, barrbarske agresije serbskih monstruma kad su tri ipo godine granatirali Sarajevo...?!!!
\"fasada za čovjeka\"
od sad šljem na glavu i kroz ferhadiju druge nema!
p.s. uzgred, radomir putnik Sarajevo očima u životu vidio nije, a i krepo je nekih 30 godina prije tog \'oslobođenja\' o kojem ti pričaš, nadobudni kurchichu smrdoslovenski
\'Bali ti \'oslobodioci\' spomen kosturnicu, a ja ti se iskipam u pionirsku kapicu