Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo nam je stanja sa ovom koronom trenutno, čovjek bi rekao da smo vakcinisati 95% populacije... Ali ipak bitno je da mi nismo bili pokusni kunići.
Nemojte brkati Fadilov lopovluk, sa lopovlikom farmaceutske mafije. Po lopovluku, Fadil bi komotno mogao da radi za Pfizera.
Pa eto vidis ds moze i bez bockanja
Korona ne postoji
Velika stopa smrtnosti. Da napišem da se ne gubi tradicija... inače ste oprali od nove godine s tim komentarom
Hvala Vučiću na imunizaciji, slobosno recite da ste se vakcinisali u Srbij i RS… nije sramota… zivot da nam se vrati u normlanu. Nase fekalije od politicara neka se stide… toliko
Kakav Vučić, znat će te na jesen kakva je situacija sa vakcinisanom populacijom, ako se pojavi novi val.
Fadil najbolji premijer ikad.
Amerika se previse reklamira(vise su medijski sami sebi digli cijenu nego sto vrijede): Nacisti su u Rusiji izgubili rat(Krim, naftna polja, najveca greska) Hico podjelio vojsku pohlepan bio to ga je i kostalo(a znali su da ovi koriste tak.. Spaljene zemlje). Jbeno je bit pohlepan i uvijek u pravu
nek pocrkaiu vlasi role moi samo im ezan pustis vec 4 od korone podlegne
mas alah nek pocrkaiu srbi
Ko koga ovdje j..
Sad je vrijeme da preventivno stavimo maske i da se vakcinisem.
Neka hvala