Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da porucim ministrici Naidi Hota posto se pravi pametna dijete ako mi se nedaj boze razboli prvo cu se TEBI obratiti. A kad bukne korona bice kasno
Radil ti vakcina 🤣🤣🤣
Ne računajte na nečiju odgovornost, nema toga u BiH. Mi koji smo protiv nastave u školi u jeku pandemije nismo dovoljno glasni, a trebali bismo biti. Kasno je kad bukne, djeca su nam u pitanju.
Brzo će ovo biti onlajn.
odlično..svi u klupe
Strpajte djecu u školu. Koga briga za roditelje, nane i dede koji su ugrožena grupa. Djeca po dvoje u klupama. To je distanca? Ne smiju izaći iz učionice na velikom odmoru. Maske konstantno. Aha bitna je socijalizacija!! Školska klupa je nezamjenjivi !! A da li su roditelji bitni i zamjenjivi?? Djeca u škole a bolesni roditelji i nane na Vlakovo..
Joj raja jedva cekam, prvo skolica lagano kasnije na kafu druzimo se, razbistrimo glavu od korone i bespotrebnih gluposti, ucimo socijaliziramo se uzivamo u najboljim godinama, euforija kao pred Bajram
Pošalješ dete u školu, vrati ti se debil. Dr Miroljub, živa legenda.
Tacno,skole su debilane gdje se djeci ispira mozak i pripremaju ih da budu poslusni robovi kabalistima.
nooooooooo necu sa majmunima neeeeee help me plss I dont want to help now!
Koja glupost već godinama. Početak škole 1. septembra. Svugdje u svijetu škola počinje u ponedeljak.
Olos Bosanska guraju djecu koja su najslabija karika i nemaju uslova ni distancu napraviti u skolama u jednoj učionici po 30 daka kriminalna drzava fuj
sretno skolarci. Ucite dobro i budite fini
Puno srece djecici uz zelje za uspjesnim pocetkom skolske godine. Puno srece i roditeljima , uciteljima i nastavnicima a posebno roditeljima prvacicica i uciteljima koji preuzimaju te razrede.
Koliko li ce trajat? Sedmicu dvije tri?
Nakaradne mjere. Nije se smjelo dopustiti odvijanje nastave uzivo. Vlast se prepala nesposobnih roditelja koji navijaju za uzivo nastavu jer im se ne gledaju djeca kuci. Tuzno, ali istinito. Online rezim nastave je jedini izlaz iz ove situacije.
Ovo
Neka je veliko SRETNO nasi lijepi i posteni djaci....DJECA SU BUDUCNOST SVIJETA
To mi je uvijek bio najgori dan