Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli briga gazdu za radnike, kako da se obustavi rad kad mu valja namirit za novi BMW X6 pa ne ide to tako...
A kako da plati te radnike ? Koliko ti imas slino radnika ? Nek FBiH da razliku radnicima i svi sretni .
Bio bi i ti gazda ali treba znanje i pamet za to, dakle, ne mozes
Ja preporucujem da nasi politicari obustave rad totalno jer svakako nikakve vajde od njih!
Otkad to oni rade?
ovo je samo da se pruga u Sarajevu ne zavrsi na vrijeme
PREPORUČENO! 🤣
Haj objasni Mansuru na rogovima to koji radi na dnevnicu...
Tuzlansko pivo 1.2 KM. SLOVENSKO I SRPSKO 1KM. KAZE KUPUJ DOMACE
Ha, ha, ha, ha, ha.
A na Jahorini neg se gradi , bravo vlado KS , podrzite razvoj RS-a , a nama ste svakako zabranili da gradimo Sarajevo !!!
Ovo su priče za malu djecu,u mene komšija dok nije bio našao posao je išao kod ovih što se bave građevinom gazda i pitao za uslove odma mu rekli da ne racuna na prijavu a i mjesto rada je da te non stop prebacuju iz jednog mjesta,za platu mu nisu htjeli reci dok ne počne raditi kod njih.Ali kad gazde trebaju srati na TV kako nema radnika,moracemo uvoziti radnu snagu iz Bangladeša i te i druge gluposti tu su najbolji al kad treba prijaviti i platiti pošteno radnika e onda kukaju__
Jel i fadil ne radi od 12 do 16 h
Kome smeta nek ne radi nikako. Koliko znas toliko vrijedis a ako vrijedis da radis na 35 stepeni tvoj problem
Ima i ta mjesta donekle,al zamisli da nema tih ljudi što moraju radit takve poslove,kako bi funciniralo društvo.Sve veže jedno drugo,ne može inženjer bez asfaltera i obrnuto.Ne mogu svi na fakultet i u kancelariju
Jbte preporuka,ne poštuje se zakon a preporuke hoće cccc
Jer u 16h zahladi pravo
Dok se gazda vozi u bmw x6 radnici vise po skelama na 40c+.
Svake godine se predlozi i ostane na tome
Onaj ko bi radio od ujutro do podne, pa opet od popodne do navece, ne bi prispio nigdje. Mogao bi trosit pare na kafe, lezat u hladovini firme ili trosit vrijeme na prevoz do kuce. Vremena za socio zivot ne bi imao. Rjesenje je u vecem broju radnika od kojih bi jedni radili do 13 a drugi od 16. Ako vlast brine nek subvencionira za plate.
boli poslodavca...