Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Civilizovani dio BiH
To je i najrealnije. Neka uči ko šta želi.
samo sdp radi... ovi ostali samo prepisuju sebi poene sto je sdp uradio za 4 godine ovi ne mogu za 20, pa skontajte svake izbore politicari pricaju kako ce nesto uraditi pa samo djela pokazuju koje i sta radio
MINISTAR ZA 10 ;)
Svaka čast ministarstvu obrazovanja i nauke, i ministru Masiću, koji je sa pravom jedan od najboljih ministara u Bosni i Hercegoivini. još jedan dokaz da SDP ima mlade i sposobne kadrove.. bravoo bravoo
To sto neko prica da su ucenici drugih nacionalnosti ukraceni za "svoje" predmete je cista laz. Neka uci ko sta hoce, na to svi imaju pravo i to je najpostenije, cak je nevjerovatno pomisliti suprotno :D
Krajnje je vrijeme da zajedinički reaguju na problem obrazovanja prema prihvatljivim uvjetima učenika,
Tako i treba da bude
opet bosnjacke budalastine, nista drugo ... shvatite konacno dvije stvari: 1. srbima je potpuno svejedno ucili se se srpski u federaciji ili ne 2. srbima je vrlo bitno da se bosanski ne uci u genocidnoj tvorevini ! dakle, dzaba se uvlace u dupe srbima, nista drugo ... Allah je najveci !
Svaka cast ministarstvu obrazovanja i nauke, i ministru Masicu, koji je sa pravom jedan od najboljih ministara u Bosni i Hercegoivini. Samo sa ovakvim ljudima obrazovanje u BiH moze imati svijetliju buducnost.
Ministar svih nas :)) Bravo za Damira i njegov dosadašnji rad i puno sreće u daljnjem :D moju podršku imate
3 jezika, 3 historije, 3 budalasta naroda !
Danasnji mediji samo i znaju iznositi neistinite i neprovjerene informacije, sav narod zbune.
Ministre Mašiću neka ste dokazali još jedan put činjenicu da se u FBiH je moguće da se uradi ono što u apartheidnom manjem BH entitetu je nemoguće. Svakao još jedna od činjenica da je ovo najuspješnija Vlada FBiH.
Slazem se,a i radi dusmana,da vide kako mogu zajedno voditi vladu SDA i SDP.Samo naprijed!
Za ovaj potez Damira Mašića veliki respekt i kapa do poda, sa ovakvim radom i ovakvim projektima svi sretni i zadovoljni, a obrazovanje uvijek mora biti prioritet!
S Damirom bi obrazovanje u BiH, mogli dic na zavidan nivo.
Nema prinude i nametanja, kao sto je to u RS-u, neka svako uci oni sto zeli.
Tako i treba d bude, svaka cast