Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jučer kaže imaju sastanak u 13:00 gdje će razgovarati o daljem popuštanju mjera a danas na konferenciji ne kaže ni jednu jedinu riječ o tome. Pa šta ste se dogovorili?
@Jasmin-93 Moraju nesto ostaviti i za drugu konferenciju.
Znači 50+ oporavljenih od juče u FBiH. Dobra vijest, ali baš ofirno štimate tu treću fazu za Bajram kako bi SDA ubrala poene simbolikom. Možete jako puno stvari otvoriti i ranije.
Lijeka nema,a ljudi se oporavljaju.Pa kako?Ne kontam.
Zanimljivo,dok se respiratori nisu "nabavili" statistika oboljelih je rasla iz minute u minutu. Odjednom nakon sto su kupljeni i pri tome beskorisni,vise oboljelih nema.
PREDMET RESPIRATORI ODREDJUJE PRAVAC DRUSTVENE STVARNOSTI ILI U PRAVCU TOTALNOG KOLAPSA LJUDSKOG BICA I APSOLUTNE NEPRAVDE ILI U PRAVCU RADJANJA TRUNKICE NADE ZA PRAVNOM DRZAVOM. OD NALOGODAVACA DO SITNIH KUNICA SVI MORAJU ODGOVARATI ALI PRIORITET NALOGODAVCI.
54 oporavljena ako sam dobro izračunao!! Zasto to ne stavite!!!
Bez obzira na prevaru oko respiratora i oni kao i testovi su se trebali nabaviti pocetkom marta a ne sad kad je corona skoro odleprsala! Cirkus!
Gledam ovaj brojač na klixu i ovu vijest. 16 Zaraženih . Nula oporavljenih . 4 Umrlih.Nula oporavljenih a konstantan rast. Znači ne vade nam iz mozga
Kad imamo samo jedan respirator da je upotrebljiv.
Da nam je nabaviti jos koji respirator, zafalit ce...
Pamet u glavu narode, virus nije nimalo bezazlen!
Ma kupite još 100, vidiš da treba :)