Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po prvi put u istoriji civilizacije može se prenijeti jedna bolest od koje se ne boluje, na one koji su vakcinisani protiv nje.
Malo ti je to pluseva trebao si jos nekoliko dodati, a daj usput i meni koji minus.
Od pocetka se ne radi o virusu (jer njega prezivi 99,8% oboljelih), vec se radi o oduzimanju sloboda (rada, kretanja, govora, druzenja itd) i o osiromasenju vecine gradjana. Sijanje straha i panike su mehanizmi socijalnog inzinjeringa.
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Ne znam jel gora država koja nije u stanju nabaviti 3 ipo miliona vakcina, ili narod u BiH koji je protiv toga da je primi. Ne daj bože da nas je više.
Primi ti debilčino 5. Taman ih ima dovoljno da se skupite Vi praznoglavi i da primite po 5, pa da opet plačete kako
Ma necu useru, cipovat ce me Bill Gates da vidi kad sam krenuo u pohode
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Benjamin Franklin je rekao da „oni koji bi dali osnovne slobode da dobiju malo privremene sigurnosti ne zaslužuju ni slobodu ni sigurnost”
Nece mi biti cudno kad bude neka 2026 godina i kad narod pocne masovno umirati.
628k u Federaciji, a onaj shupak od SNSD sefa vijeca ministara BiH neki dan kaze da je u BiH uslo 1.6 miliona? Da li to znaci da je kod genocidasa milion vakcina?
Ja ne znam gdje vi zivite ili u kakvoj zabludi, ali zar vam nije jasno da plan nikad nije bio nabaviti vakcine? Pa ne mogu da vjerujem da ste u jednom trenutku pomislili da bi neko htio dati tolike milione kada jednostavno mogu iznositi nebuloze i drzati raju u neizvjesnosti kojekakvim pricama za malu djecu za koju znaju da niko nece odreagovati necim tezim od komentara na Klixu, a nakon toga objerucke prihvatiti sadaku - donacije koje su od pocetka bile zagarantovane.
Nisu oni nesposobni, oni su jednostavno bezlicni i bezobrazni. Olos najobicniji koji ne mari ni za koga osim za svoje, a nerijetko samo za sebe. Mogu, i znaju da mogu jer niko nikad nije izasao na ulice osim za ono malo prasume u Brazilu i LGBT prava.
Ne želim se vakcinisati eksperimentalnom vakcinom za koju niko na svijetu ne zna koje su dogoročne posljedice i za čije posljedice niko ne odgovara! Kad se to promijeni i kada proizvođači daju garanciju da je vakcina efikasna, djelotvorna i koliko-toliko sigurna, bit ću prva u redu.
Fiksajte se tim otrovima do sutra da je vakcina lijek bila bi iz prirode jer svaki lijek se nalazi u prirodi tablete vakcine naruše više iz razloga da bi mogli reći evo uzmite ovo da se izliječite i tako u krug
Neki od najvecih antiveksera imaju firme koje prodaju preparate za jacanje imuniteta. Interesantno...
Zašto je ZE-DO Kanton dobio duplo manje vakcina od Sarajevskog kad imaju približan broj stanovnika.
Više institucija, samim tim i zaposlenika u javnim ustanovama. Vidiš da ih zabole za običan narod.
Nemaju ni blizu broj stanovnika, odakle ti to
Vakcine su se prije svega dobivale prema broju stanovnika. A ovi kantoni sto granice sa hrvatskom vise nece traziti jer im je omoguceno u hrvatskoj.
Sram vas bilo do sada niste vakcinisali skoro nikog maldjeg od 60 g. Kako vas nije stid a svaki mjesec 200KM za zdravstvo se izdvaja.
Zbog čega ce ih vakcinisati,kad 99.9% mlađih prezivi taj virus
pola ce se toga pokvariti
aBd sve da se pokvari ☝️
Kakva laz, racunali prvu i drugu dozu kao da su razlicite osobe primile. Od pocetka vakcinacije prolazim svaki dan pored mjesta za vakcinaciju u Bihacu, bude 10ak didova u redu sto se nadaju da ce pozivjeti jos koju godinu, a tako je svuda po svijetu. Omladinu nikad necete vakcinisati, dzaba vam piskaranje.
omladina i jest manje rizična , haj ti malo o atomskoj fizici vidim da si obrazovan !!😎
Ima li vakcina da smo kupili a ne kao sadaku dobili?
Jer je bolje potrositi pare na kupovanje nego dzaba dobiti?? Jer kupljena vakcina bolje djeluje, od besplatne ? Ili kako razmisljas?