Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je spiricu. dodji kod mene da okrenemo odojak i nazdravimo nasim herojima i idolima, karadzicu, mladicu, seselju i arkanu. a baliye nek se dive saneli i dzeki. dobrotvorka i sportista. dodji i ti pipo, pa cemo podyebavati njihove moralne norme preko foruma.
Kukanjac:stradalo šest osoba \"Pošto se mnogo manipulisalo,lagalo,izmišljalo o tome koliko je stradalo vreme da se kaže tačno,a to mogu samo ja.Stradali su vojnik Tomović Zdravko iz H.Pijeska,tri puk.,Sikić Miro,Radulović dr.Branimir i Mihajlović Boško i jedan ppuk.Jovanić Boško i jedna žena muslimanka Šuko Nurmela.Ja sam se borio da to obelodanim.Novosti nisu smele,Politika-ma ni govora,RTS-ma ni govora,Radio Bg ma kakvi do dan danas\".
.. ali sam prilicno siguran da ovdje ima elemenata za krivicno gonjenje. Posto sam Spiric kaze da vrsenje vlasti vuce za sobom odgovornost, kako onda da tumacim: \"Ja nemam šta da preduzmem...\" nego kao propustanje da zastiti gradjanina Ganica, a sto je jedna od duznosti naseg vrlog premijera. Ali eto na koje smo dno pali svi mi u ovoj drzavi: Spiric ce da brani \'svoje\', a one tamo druge neka brane \'njihovi\'.
KARAJ SPIRO GLUPE BALIJE
Ejupe cekaju te u Beogradskom centralnom zatvoru a kade te dohvate jadna ti majka sta ce od tebe ostati.Rodjak mi radi tamo i kaze da je vec pripremljen docek vecina cuvara su bivsi policajcii i vojnici iz Republike Srpske.
SKANDALOZNA OPTUZBA I SKANDALOZNA HINJSKA CETNICKA TADICEVA POLITIKA! ILIJA JURISIC IMAS PODRSKU OD PRAVIH PATRIOTA BIH-E LEGENDO! DOMACI POLITICARI-IZDAJICE SU TE PRODALI TOJ BANDI FASISTA I IDEOLOGA O VELIKOJ KRALJEVINI SRBIJI! BOSNOHERCEGOVCI PRAVI TE POZDRAVLJAJU A IZDAJICE I ZLOCINCI CE KAD TAD PLATIT!
To sebi reci jebo mater svoju lopovsku. Gdje su pare sto si pokrAo sa Vrankicem.
AFERIM EJUPE GANICU!!! TI SI BRANIO SVOJU DRZAVU I NAROD OD SRPSKIH HORDI UBICA I SILEDZIJA! VRIJEME JE DA SE BOSNOHERCEGOVCI I SVE ZRTVE SRBIJE PROBUDE IZ INERCIJE I TRAZE ISTINU I PRAVDU! ZNACI NE SAMO BOSNJACI VEC I HRVATI I SVI KOJI SE OSJECAJU BOSNOHERCEGOVCIMA! SRBIJA ZLOCINAC SE BUDI, VAMIPIR CETNIK OBNAVLJA SVOJU KRVAVU DUSU! OVO STO PISEM SE TICE CETNIKA SRBA A NE SRBA KOJE KOLEKTVNO NE OPTUZUJEM! SRBI SU SAMI ZRTVE SRPSKIH AKADEMSKIH POPOVA PRANJA MOZGA I IDEOLOGIJE O VELIKOJ KRALJEVINI SRBIJI!
Otkud ti znas kako Evropa funkcionise? Sto u Evropi ne pali je kada zlocinci pocnu izigravati zrtve... To je tvoj Kalimero!!!! Sipu racku Spiric Genocidas!!!
Ćuj ti šešeljevog kalimera čto se raskokodako po medijima, lafo on evropejac i demokrata. Jesu stigle direktive od gazde mačija guza iz Aga jeli špiro slinavi.
Spiricu kcerku it natakarim konju jedan-
SPIRO GOVNO evo bas sada ti se sjetih cijele tvoje familjie jer ja hocu da ti pomognem da svojom kurcinom ti pocesem svu familiju tamo gdje je svrbi
TREBA ZAHTJEVAT OD HASKOG TRIBUNALA POD HITNO PRESUDE KARADZICU I SESELJU A I ULTIMATUM I ROK ZA ISPORUCENJE SRBIJE RATKA MLADICA I HADZICA! HASKI TRIBUNAL JE VISE NEGO KOMPROMITIRAN I DISKREDITIRAN SVOJIM POMAGANJEM SRBIJI I RATNIM ZLOCINCIMA! IZGUBIO JE KREDIBOLITET I SVOJU NAJGLAVNIJU FUNKCIJU A TO JE PRESUDE RATNIM ZLOCINCIMA! PONISTAVANJEM, UNISTAVANJEM, SKRIVANJEM i TAJNOJ PODRSCI SRBIJI I SRPSKIM ZLOCINCIMA KO STO SU TAKODJE VUK DRASKOVIC, DOBRICA COSIC, LJUBO TADIC, VOJISLAV KOSTUNICA, DARKO TRIFUNOVIC, MIRA MARKOVIC , RAKO MLADIC, GORAN HADZIC , CECA RAZNJATOVIC, ITD... MILOSEVIC JE KREPO U HAGU I NIJE DOBIO PRESUDU A SUDJENJE JE TRAJALO VISE OD PET GODINA! GDJE SE TO MOGLO DJESIT OSIM PODRSKE HASKOG SUDA SRBIJI!
TREBA PONOVO TUZBA PROTIV BiLJANE PLAVSIC I KRAJISNIKA AL U SUDU BiH-E, VIDJELI SMO PRAVDU U HAGU!!! SESELJ VISE OD SEST GODINA U HASKOM SUDU I NEMA PRESUDE! KARADZIC VEC GODINU IPO DANA I JOS NEMA PRESUDE! SRBIJA NE ISPORUCIJE RATKA MLADICA I GORANA HADZICA I HASKI SUD JOJ NIJE DAO ULTIMATUM I ROK ZA NJIHNO ISPORUCENJE! HASKI SUD KRIJE i UNISTAVA DOKAZE KOJI OPTUZUJU SRBIJU KO GLAVNOG KRIVCA ETNICKIH CISCENJA, KONCENTRACIONALNIH LOGORA, SISTEMATSKIH SILOVANJA DJECE, DJEVOJAKA,ZENA, STARACA, PROTJERIVANJA CIVILA i GENOCID NAD BOSNJACIMA, HRVATIMA, JEVREJIMA ITD.... PLJACKE, UNISTAVANJA, TRGOVINA BJELIM ROBLJEM-POGOTOVO DJECOM i MLADIM DJEVOJKAMA, UZIMANJE UNUTRASNJIH ORGANA ZRTVI BOSNJAKA I HRVATA I TRGOVINA PO CIJELOM SVIJETU! ISTINA TREBA ZAUVIJEK IZAC NA VIDJELO I DA SE SRBIJA, EU-A, MZ-A ZAUVIJEK SUOCE I KAZNE ZA SVE STO SU RADILE I ODGOVORNE U BOSNI I HERCEGOVINI! BICE KO DRUGOM JAMU KOPA SAM U NJU PADA! PRAVDA I ISTINA!!
1. posto ja ne vidim dalje od svoga nosa i ovog portala, prosvijetlite me molim vas, gdje i kako to djeluje ta grupa gradjana i ko je to pisao o tome? 2. to je valjda taj zaostali, prizemni mentalni sklop koji bi da se istina obznani. takvi su takodjer bili oni jevreji i oni su sve nesto kukali - avaj pobise nas toliko i toliko. 3. ja nikako ne tvrdim da te porodice zrtava ne postoje. ali nisam cula za njih niti bilo sta od njih. a nikola spiric ih bez pardona iskoristava.