Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba to stalno govoriti i čitati, jer nismo mi toliko siromašni koliko sami sebi nećemo. Krenimo prvo od sebe i budimo realni
@bavarac321 ko ode u kladionicu da Bog da se ne vratio
kec ko kuća da će ih slabo ko poslužiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dr Esmir Halilović to takođe dobro objašnjava https://youtu.be/o7imV4XQiJY
kocka je zlo
Cuj brigadni imam....a o pljackanju nista ha???
hodja neseri
Jos ovi novopeceni muslimani ne piju za ramazan. A iz kladionice ne izlaze. Strasno!!!
Novac od kocke ide u privatne (HDZ) dzepove. Da ide u budzet, ne bi valjalo. Oprezuj ih 80% i neka prihod ide u Zdravstveno i Socijalno Osiguranje, Za one kojima je potrebno. Ne politicarima da si kupuju auta, stanove, droge, ljubavnice.....
Vecina onih koji su u "prvom safu", jesu najvece zlo! Kockaju se nasim zivotima. A sto se tice kladionica. Zatvorite ih sve! U SFRJ je kockanje bilo zabranjeno!
Bez obzira na religiju svi znamo da je kocka štetna i da tu nema profita barem u 99% slučajeva, ali je ljudi i dalje praktikuju 😪.
Dobro ste se sjetili. Da sad nije malo kasno nakon što su kamenjarci stavili milijarde i milijarde maraka od kladionica u padže.
Da Bog da izgubili gaće usrane kladite se iz vašeg če džepa mamlazi glupi
Ja ne mogu naći ni jedan razlog da se to čita po džamijama. Svi znaju da je kocka haram, alkohol pogotovu, pedofilija i rodoskvrnuće posebno, ubistvo, krađa, paljevina hodžine Škode veliki haram i svi znaju da Muslimani to ne rade. Čemu onda čitati hutbu?
AHHAHAHAHAHAHHAAAAAA
Nema od toga nista, sad ce kladionice jos bolje da rade.
SVE JE BAKIR KRIV KOJ POPUSTA DRAGANU GLAVNOM MENTORU KOCKARNICA U BIH
Neka mi samo neko kaže ko je profitirao od kladionica,osim vlasnika istih.Poklonit svoj mukom zarađen novac mešetarima kladionica.