Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jazuk da se sta i desilo.
Da je eksplodiralo to bi bio samo nastavak filma :\'\'Cigani lete u nebo \'\'!
BELA AL KAIDA ISLAM JE TO!
Ma stvarnooo?? Wow! Pronasli oruzje, i to tek poslije \'slave\'. I to neiskoristeno! A cuj nije bilo kontrole (yeah right).....SAMO SRPSKE LAZI.
Ovu teroristišku bagru sa 23% bi trebalo j.e.b.a.t.i. a onda potamaniti.
Opet jadnici ugrozeni.......jasta.....bjelosvjetska zavjera protiv njihove u miru stvorene sumske i njenog voljenog i ljubljenog vodje Lak Ta Sen Ka !!!! SIKTER
Sva operativna saznanja upućuju na to da se organizatori ovog napada kriju medju aktivnim članovima Sarajevo X foruma na temi Milorad Dodik all about. Posebno se ističe svojim extremnim stavovima forumaš Prljavi Hare, koji se vec duze vrijeme smatra prijetnjom po život predsjednika RS.
Joj kud se ne popucase međusobno, a vala ne bi mi bilo krivo kad bi i onog predtavnika Bosnjaka u RS ljoljnuli
ma hajde :) bas nasli oruzje...beli su ga federalci tu ostavili da im upropaste slavlje...sad ce pozivi za podjelom, referendumom, nemozemo zajedno, prijetnje ratom, bla bla bla bla...
trebali su poslati tamo mevlida hehe bar nesto korisno da uradi..
Aj\' Takebeer
men se p.r.ij.eba.lo upooomoooććć
Niti ce se oni mirno da razidju, niti ces ti treci ikad dobiti . Hajde sad sanjaj nesto drugo u toj kamenjarskoj ruoi. :)
A JUCE SOKACA JA U ZIVOTU SVOM NISAM VIDEO TOLKO LICEMERNIH LJUDI
da pojasnim, jer imam insajderske informacije. nasli su escajg, a kasike nisu uklonjene na sigurno, prijetila je opasnost od davljenja.
REZERVISANO ZA MUSLIMANE ... DODK LAKTASENKO A PENZIJE 165 MARAKA .. A U FEDRERACIJI MAKAR DUPLO I TO JE LOSE AL JE BOLJE NEK U BIH INTITETU RS-a