Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakv SDA, vrijeme je da odete na dno!
predvidjam im sudbinu sbih-a
Pametnije vam je da ne govorite o KS, jer ga je upravo vasa "ekspertna" vlada unistila koliko god je mogla i gurnula na samo dno.
Kriminalna organizacija nista vise. Samo uhljebljeni, neobrazovani i neprijatelji ove zemlje mogu dati glas njima. Niko normalan........
JAKA SDA - JAKA DRŽAVA BiH - JAKI BOŠNJACI Ko je alternativa za SDA? - Lagumdžija i SDP: U dva navrata su se pokazali kao čisti promašaj. - Fahrudin Radončić: Uvezeni "Bošnjak", dokazani kriminalac i špijun druge države. - Željko Komšić: bošnjački "Hrvat". U vlasti je od 1998. godine. Osim prosipane demagogije, ništa dobro i konkretno nije uradio. Naprotiv. Za razbijanje ove države i jačanje težnji za trećim entitetom (a to znači i STVARANJE BOŠNJAČKE GAZE) je učinio više nego oba HDZ-a zajedno. Prema tome, SDA kakva god da je, a treba je popravljati i poboljšati, je 100 puta bolje rješenje za Bošnjake.
Kakva bola SDA 25 godina na vlasti ništa nisu uradili. Pitao bih te ja da NEMAŠ POSLA I DA NEMAŠ ŠTA JESTI bili glasao za te nehl***viće od kojih neki se nalaze na listama od 1990.godine, a ništa nikad konkretno nisu uradili za one što su ih birali ili čak neki nikad u životu nisu izašli na govornicu parlamenta i nešto reki. Jedino su svoje porodice dobro uhljebili i dali im dobre poslove na kojima ništa ne rade. Tako dosta više SDA,SDP-a,HDZ-a,SBiH-a, i drugih koji SAMO OTIMAJU OD SVOG NARODA.
hrkljuš - od redukcije vode (najgore je u centru, odjednom), preko gradskog prevoza (ko veli, šta će ti prevoz ako si u centru), zatim utakmice na Koševu (nek se narod zabavi) pa sve do NATO-a..... to može samo SDA ! Ali to nije sve! ako nas ponovo izaberete...ne mogu više...over...and out.
Jesu li i na ovom skupu dijelili humanitarnu pomoc prikupljenu tokom velikih poplava
Bošnjaci zavolili HDZ. Ma super.
Joojj sto ovi iz SDA znaju s*at !
koliko su ovo najavljivali mislila sam da ce skup biti u skenderiji a ne u domu mladih ccc
ovaj konakovic iz pastete iskace.
bal vampira i grobara bosne i hercegovine...