Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to muslimani..samo naprijed, zajebite ih sve
Uz sve minuse koje donose izumiruci hrvati, ipak u ovoj godini krize imamo pozitivan prirodni priraqstaj od 3382. 2005 je na primjer bilo 2641, a 2007 je bilo 2287. Znaci prirastaj je u kriznoj godini cak i porastao. Usporedbe radi u RS ima negativan prirastaj vec 10 godina oko -2000. Imaju ga i Hrvatska i Srbija. Srbija je u zadnji 17 godina izgubila 400.000 ljudi. Muslimani su istovremeno u BiH su dobili preko 200.000 ljudi !!!
\"Hrvatski\" kantoni imaju negativan priraštaj zato što su na samoj granici i zbog socijalnih prava mnoge hrvatice rađaju u pograničnim gradovima u Hrvatskoj, ali unatoč tome recimo Zapadno hercegovački kanton je u plusu ne računajući rođene u Vrgorcu, Metkoviću i Imotskom.
to hrvati izumiru, tuzlanski je ranije imao veliki prirastaj !!! hrvatski uvjek imaju negativan.
Opet svi glasajte za SDA koja nam je ukinula plate za vrijeme porodiljskog! dabogda njima zatrebalo za lijekova
da, kao da je to nesto lose :P manje gladnih usta za hraniti, ionako ih imamo previse
Slaba nam produkcija haman.
memeeee