Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kojim borcima ce stici ove pare?? Sda uhljebima i ratnim profiterima.. Postenom borcu nece marka zapasti od ovoga.. Sramota drzave.. Para na paru, us na fukaru...
@HercegBosno Lijeci se olosu zenicki
Nemogu da vjerujem da je 503 borca odbranilo ovu zemlju!? Kao da gledam 90% su porodice (majke) iz Srebrenice nastanjene u Sarajevu bez primanja, preudate, ali jos muzu drzavu i sade maline u Srebrenici.
Ma ja ba. Kupis borce za po 2 milje i onda otmes milione.. Bravo za narod 👍
Koji to zlatni ljiljan i slicni nmaju drugih primanja i nisu rjesili sve svoje potrebe? Mamicu vam lopovsku!
Ime i prezime svih kojima se daju pare, grad odakle dolazi i gdje je bio, koja brigada, koji korpus. Sve crno na bijelo hocemo
Jer i moj otac je bio borac, ranjen, i danas nema marke od drzave. Dobivao je 10 godina po 9 maraka invalidnine i to su mu skinuli.
Zbog neizvjesnosti oko toga da li će biti u vlasti, sda ministarstva pojačavaju pljačku pod raznim izgovorima
RVI 100 % II grupe,njih ubijte,nema ih nigdje. Koja bruka !
BICE MEĐU BORCIMA ONIH KOJI SU IZ PODRUMA PUCALI ALI NE MOGU SE ODUZITI NIKADA TIM LJUDIMA.
Vlada RS-a financira koljače i silovatelje i podržava ih kao svoje borce.
haj aferim neka ste se roditelja malo sjetili
@sabane a ne samo rospijama koje se bubaju ko stuke