Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa hoce li iko ostat makar na salteru jbt trebam neke dokumente ovjerit
I vi stvarno mislite da ovoga nema u svakoj opcini u Sa?
Ova drolj na i ona roda su najveće zlo pored Imceta i kosovarke ( prve dame starog grada) mislile su da su se izvukle,al brzo dodje djavo po svoje, dzaba.. I vratit ce vam se troduplo za svaku porodicu,uposlenika, ,covjeka koje ste ojadili,oteli hljeb iz usta bukvalno Hajde sad u trećoj turi jos Hamida Gušo Elma Novalja Amina Hasic Zumra Šorlija I ociscena opstina od žohara
Ova Kavazovicka zajedno sa Adelom Plakalo cesljale Čarsiju i dostavljale izvjestaje Almi Destanovic gdje se moze sta uzeti, zatim su te svoje krim radnje pravno uoblicavale, ojadilile i napravile urbicid nad Čarsijom zajedno sa svojim Begom i njegovom Sekretarkom. Q
Aldiana Kavazović, Adela Plakalo, Alma Destanović, Ibrahim Hdžibajrić uzeli 200.000eura od Meše Univerzalno(High level) Ferhadija 39 da bi mu ustupio radnju.
Sakrivali su arhiv da bi na osnovu laznih cinjenica uzeli radnju,da bi kasnije tu istu radnju dali Mesi uz privatnu proviziju od 200.000eura.
E fukaro starogradska za kog glasaste piša vam curi po asfaltu i lisičarka ispada iz rešetki rupe po kozostazama glasaj ga fukljo opet eto nek ga Denis zamjeni sad svi za vjećnika Denisa nahrupite nije vas samo ko vas nije htio viva NES
Što si mućko mućko si
Drž se Berilo transporter juri da te zguti Bimo Bećiraga Hare pilićare dolazimo po tebe pali papire
Trenutno najjači biznis u BiH, je da te SIPA uhapsi, pritvore, i nakon toga te sud oslobodi, naplatiš masne pare, ispadneš pošten, oni glupi.
hvala SKY
Jeli samo meni nije jasno ili ima jos nekome? Zašto hapsenje izgleda kao da se fata vođa narko kartela. Policajaca stotinu, naoružanih do zuba, Jeli stvarno ima potrebe za tim. Mislim neko mora platiti te ljude. Zar ovo hapšenje nije moglo odraditi 5-10 policajaca hajmo reći normalno obučenih..
RAZVIDNO FGR I 2 UZP SLAVE, ZNAJU ONI DA JE SVE OVO MARFIJEVO MASLO I DA ONI NISU NA TAPETU - UPRAVO KAKO JE REKAO Ž. KOMŠIĆ: MARFI JE ODLUČIO SATRTI SDA (I ONE KOJI SU SE PRIKLONILI SDA-u)! PRIJE 2 DANA SAM OVDJE NAPISAO, BOŠNJE UŽIVAJTE U BUCI 2 AMERIČKA MLAŽNJAKA DANAS, A SUTRA KAO KOMPENZACIJA KREĆU NOVA HAPŠENJA.
Vista ti ga sejdo u pakas
Oj odoše botoksirane…
valja gospodji u tvorza
I za tri ženske duge cijevi kao da je četnički bunker. Kad drotovi na ničemu glume svjetske specijalce. Jad i čemer - mora da su ih podučili oni Marfijevi što su pobjegli iz Afganistana.
Sve sandzaklije covjece dragi
Kad ćemo Seku nanu vam u zuzici pobila je 150bolesnika respiratorima na baterije Seki 20godina debelih odrezat
Hurca bi nsš švaler inspektor otkrio da ne bi Skaya i stranaca inspektore iuhljupe