Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno u Ćitluku 85 zarazenih, Međugorje tu na domak pa niko, da ovdje slucajno lud zbunjenog ne handri
@Dr.mr. Medjugorje pripada općini Čitluk,tako da se svi slucajevi pripisuju Citluku.
Ova osoba sto je preminula je bila teski bolesnik,sa vise kronicnih bolesti.Nije umrla OD korona virusa,vec SA koronom virus.
Evo iz prve ruke informacije sto se Citluka tice! Ovdje se testira svaki dan velik broj osoba. Uveden je i drive-in testiranje.
Imamo 1084 slucaja! Klix ispravite te brojke.
Meni nikako nije jasno da u Sarajevu sa pola miliona stanovnika 35 zarazenih a u Čitluku koji ima par hiljada stanovnika 85 zarazenih,jel ovo fake news
a kad je čitluk postao šamoion u nogometu jel ti tad bilo jasno išta
@ZAGOR71tenej Sarajevo ima preko 70 slucajeva ako se uzme u obzir ilidza i istocna ilidja, hadzici, vogosca, ilijas.
A šta kažete na krivulju?
KLIXE ovaj crnjak @bolabola2 samo prizeljkuje crnjake neke i jos vise zrtava, bolesni mozak, jos prijeti narodu ovdje na klixu i siri lazi.