Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NARODE PRESTAT CE KISA,AKO SU METEREOLOZI POGODILI,AKO NISU ONDA SAMO BOG ZNA KAKO CE DA BUDE,HAJDE PA NADAJTE SE VJERUJTE ILI NE VJERUJTE ALI BIT CE TAKO KAKO BOG ODREDI.
Muniba, uhvati me za j.a.j.a
joj meni, taman sam pocela hvatati kisnicu - vode ionako nema na Vracama
Govori u svoje ime molim lijepo i bez lekcija o kolektivnoj svijesti nacije i kojekakvih gluposti koje mnogobrojni maloumnici plasiraju u nedostatku vlastitog identiteta i ispranosti mozga religijskim dogmama.Uvijek postoji šansa za unapređenje i popravak ako to pojedinac želi, sve zavisi od pojedinca tj. od njegove spremnosti da odustane od rezignacije i kukanja.
To Zulum naucio koristiti internet pa posjetio: http://www.weather2umbrella.com/ :-)
Ja mislio potopit ce nas jer smo to realno zasluzili
haj da i nama vise svane...ovo vrijeme vise podsjeca na kasnu jesen nego na ljeto