Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u krmetnjaku ništa novo
Rijec parlament i RS ne idu u istu recenicu
Sejdo islamista protiv svoga naroda pa moj Sejdo još te treba osunetiti a hrvatska povezuje svoj teritorij na svom teritoriju nizak most 54 metra ma ja nemože nam brodovlje prolaziti.
Dzaferovic i Komsic umjesto da su sretni i cestitaju komsijama na mega projektima, oni traze nacin da ga zaustave. A sto je najzalosnije jeste da ga ne mogu zaustaviti, tako da samo predstavljaju BiH u pateticnom svjetlu. Ljudi grade svoje i na svome, cak su povecali troskove da bi ucinili most dovoljno visokim za brodove.
@kliktoris jel to vam Sanela zaprijetila pa iskljucili komentare? Toliko o slobodi misljenja. pljuc
dodik veliki hrvat a covic veliki srbin a ni jedan ni drugi ne zive nit u srbiji nit u hrvatskoj vec u bosni, to vam dovoljno govori koliko su ocajni oni i njihovi glasaci
uvlaci se Covicu u prkno javnooooooooooooooo
U Banjoj Luci nema sarajevske pive,a nema ni Drine da zapališ. Nema je ni u Bijeljini, a ni širom hercegovine. Valjda nije "dobrog" kvaliteta. U Sarajevu, a širom federacije Nektar se pije, Violetom se guzica briše. Toliko o ljudskim,ekonomskim i drugim pravima
sacekaj malo. Brzo ce da propadnu i da zavole. Ppgledaj samo kako Srbi iz I. Sarajeva vole i zivotare po glavnom gradu
Vrlo vaznja sjednica u RS, sta cemo sa muslimanima
Cim je Evropa dala zeleno svijetlo da se gradi to je to. Sa Dodikom i bez njega, a narocito bez Komsica laznog patriote alkosa i ublehasa koji hoce da bude veci katolik od pape tj musliman od Muhameda
kao sto rekoh prije par dana.. dodike je predsjedavajuci predsjednistva bih, predsjednik snsd-a, a i dalje vodi sve u rs-u.. ovi drugi su tu samo radi legalnosti.
Dodijk je veci Hrvat od onih pokatolicenih srba sa kamenjara. Dodik bar ima hrvatske krvi, a ovi kamenjarci cisti srbi. Sa Hrvatima osim vjere, nemaju nista zajednicko.
Dudko nije ni sam svjestan sta mu ovo sve moze prouzrociti u dogledno vrijeme.
Dragi moji. Ako osporiš gradnju pelješkog ili ti pelješačkog mosta, koji izolira bosansku teritoriju, isto tako hrvatska strana ospori gradnju svih mostova iz RS-a prema Hrvatskoj. Ako Rs izgubi Brčko ,što je vrlo vjerovatno u budućim ratovima, ostaje im ta veza mostovima. Pametnom dosta
Šta li će senat odlučiti?
Da li shvatate cobani, da bi ovom tuzbom, koju nema sanse da dobijete, Hrvatska zaustavila gradnju mosta u Gradisci, da ne bi prezala ni sekunde da postavi radioaktivni otpad blizu granice BiH. Naravno bitno je glumiti patiJotu kao sto to radi ona propalica Komsic.
Picvajz zivi