Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj diplomu o završenoj školi klizanja !!! Jel to po Bolonjskom procesu ili po starom sistemu ?
protutnji tramvaj a svi na dupe
Šta znači BBI, tko zna? Znam šta znači Beko, to je turska \"pomoć\" Bosni i Hercegovini. Nekada je Tito šetao po nesvrstanim i primitivnim zemljama ne bi li im šta prodao od jugo-proizvodnje, a sada putuju Ergogan i E-ban i otvaraju biznise i klizaLIŠTA.
Sta jedan grad treba da ima da bi bio metroplola: West In, Intercontinental, Hilton, Hayat, Zara, GAP, H&M, Aldo, pozorista koja su uz to i posjecena, nekoliko multiplex kino objekata, IMAX Theatre, barem jedan izuzetno kvalitetan ZOO, Stalna cirkuska postavka, savremen gradski saobracaj sa grijanjem i klimom, veliki sajamski kompleks, Wireless sposts gdje god maknes, internacionalne restorane, velike knjizare sa mogucnoscu da tamo uzmes knjigu, sjednes da je citas i uz to narucis caj ili kafu, prodavnice originalnih CD, DVD, BD izdanja,da u tom gradu zive, rade i studiraju ljudi iz cijelog svijeta bez obzira na naciju, religiju, boju koze,...... Sarajevo metroplola???? Sarajelija, razmisli sad malo!
A hoće li biti kuhanog vina ili je i to zabranjeno
a hoćel biti kuhanog L
Joooj kad procitam ovo da je Sarajevo metorpola. Pa znas li ti svega ti \"Sarajlija\" sta je metropola, jesi li majke ti ikada izasao iz te j ebene Bosne da malo vidis sta su gradovi a sta znaci naziv metropola. Molim te nemoj se blamirati tako. Sarajevo je jedan manji grad na Europskom nivou gledajuci.
Meni je ovo super. Sva cast.
Joj kad papci dođu iz Foče u velegrad pa seru. Sarajevo je metropola i zaslužilo je da ima ovako nešto. Kome je skupo ne mora ići, niko vas ne tjera ko \'92. Ima raje koja ima pare i koja će klizati. Vama da je besplatno, pitali bi a zašto nemamo hranu i piće obezbjeđeno. Imate pare za kafe/kladionice, a za neku kulturu nikad nemate. Zato ćete uvijek i biti sirotinja.
Hoče li biti \"graha\" ?
HLJEBA I IGARA.
hocemo radnih mjesta i da jedemo gladni smo, ne treba nam led da nam mazete oci kako smo i mi veliki grad...
mogli su jos manje ovo klizaliste napraviti
Neka je 3 km... Bolje i da bude poluprazno samo da ne gledam one klošare koji bi sa sabljama klizali. U airmax klizaljkama i trenerkama.
sad ce biti uzasne guzve.. zetra je za klizanje namjenjena a ne ovo.. cisto sranje..
MOJU ULICU NIKAD NIKO ZIMI NE ODRŽAVA SAMO MALO PROLIJEŠ VODE I KLIŽEŠ SE ĐABA CIJELU ZIMU !!!