Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast, ovj g. a. madi tako i treba govoritiii.... pi. vam ma. terina... bojite se islama ko ničega na zemaljskoj kugli.. tako vama i trebaa, samo se bojteeeee
@RVI svi vi znate pametovati kad Bosnjaci nesto slave i prave vatromete ili priredbe, onda svi pricate koliko to kosta, a kad se slavi ono sto je Bosnjacima nametnuto npr, anamo njihova nova godina, to niko ne komentarise i ne govori gdje bi te pare mogle bolje da se utrose, i te anamo njihove proslave kostaju 5 puta vise, i ne znam sta ste se vi srbadija zakacili mevlida, imate vi dovoljno svojih \"mevlida\" koji su pocinili i pok.olje i sil.ovanja i gen.ocid, sto se njih ne spominjete.
Hoce li biti i Deda Mraz?
@RVI: A zar opštine kad obilježavaju Novu godinu (po gregorijanskom kalendaru) novac ne mogu dati sirotinji, nemoćnima, narodnim kuhinjama, borcima, penzionerima, omladini?
a zar bogati umjesto vatrometa nise pare mogle dati sirotinji i nemocnima, narodnim kuhinjama...haram vam bilo, gladuju vam borci, omaldina penzioneri..a oni vatromet...oegambera ti i svce mu ashabe ... nema ovdje vec ko Mevlid...zaredati sve
e na toj tehnološkoj razini smo mi muslimani 1433. godine al po gregorijanskom kalendaru