Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sizifov posao, ne mozemo im nista, mogu raditi sa nama sta hoce...sami smo krivi
@mandolina uvedi serijat samo tad ni ti neces moci puno... ako necete to uvedite diktaturu, tiraniju sve samo ne anarhiju...
Motike kakva priča onda se priključuju mase pričom nažalost nema promjena ni revolucije ni otvaranja očiju nažalost samo sila tako i vladaju silom sve vlada a padaju samo silom
@gooUser1557172336 Klin se klinom izbija!
Koristite svoje demokratsko pra o da u exete odredbe serijatskog prava u sistem krivicnog prava, sjeckanje ruku, glava itd... mozda je to rjesenje ?
Uvedite serijat... samo dokazni sistem u serijatu je puno ozbiljniji jer su i kazne ozbiljnije....
PRAVDA ZA DZENANA
Vise okupi koncert za Dzenana Loncarevica nego za protest Dzenana Memica. Eto kolikoje razvijena kolektivna svijest na balkanu. Dok je tako, sistem ce biti nikakav, a selje vladati.
Da protesti imaju ikakvog efekta nebi ih dozvolili, to je demokratija, pricaj sta hoces al mozes k..cu svirat.
Rastjrat gofna smrkovima,palicama i suzavcem.
nikako da shvatim ko je ovdje krivac...sda ili sdp?
Umjesto da se okupljate svaki dan 2 godine, izadjite na izbore jednom u 4 godine, to je jedan dan gdje samo moras zaokruzit nekog drugog osim ona 2 krmka i ovna i BiH ce bit bolje mjesto, ali to je nemoguca misija.
Još jedna stranka na pomolu