Komentari (600)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedni slave svoje igrače na svjetskim smotrama, drugi slave svoje ratne zločince! KOme je bolje?
Cetnicka posla, treba to sve protjerati iz Bosne i sve one koji ne zele dobro nasoj domovini, Amerika nas je sprijecila 95 u tome al doce vrijeme ako Bog da insallah !
to treba da presudi milorad dodik,ipak se on za sve pita u bih.......
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Ko slavi ovog covjeka, da ga zadesi ono sto je cinio. Eto toliko.
hahaahhha, kako neki liječe komplekse, uglavnom, ovom ratnom zločincu valja primati u čmar paliju do kraja života.
Mi bosnjaci se moramo dici, dosta je vise. Moramo protjerati cetnike i srbe. Evo ja razmisljam da li da ubijem Dodika i time pokrenem rat, zrtvovat cu sebe, ubit cu tog smrada a vi zavrsite posao. Nesto se mora uraditi
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Sahranjen Srbin-zlikovac iz narodnih pesama Nikola Jorgić - Joja iz Doboja, zloglasni pripadnik srpske policije Doboja, ubica i progonitelj Bošnjaka i Hrvata, umro je u Nemačkoj na izdržavanju doživotne kazne zatvora Jedan od najsvirepijih zločinaca u poslednjem ratu u Bosni i Hercegovini Nikola Jorgić (68), poznatiji kao Joja od Doboja, počinitelj ratnih zločina i genocida u BiH, sahranjen je u sredu u dobojskom prigradskom naselju Kostajnica. Umro je nedelju dana ranije u Bohumu, gde je izdržavao četvorostruku kaznu doživotnog zatvora, na koju ga je za zločin genocida osudio sud u Diseldorfu. Njegovi zločini opevani su u srpskim narodnim pesmama u dobojskom kraju.
Dovoljno je reci da je predsjednik republike ratni profiter i svercer cigarama. I on sad odredjuje borcima penzije 80KM i to samo ako su stariji od 65 godina i bili u ratu 4 godine. Ako su mladji od 65 godina dobiju k u r a c. I da takav odredjuje borcima penzije. Pa jebes takvu republiku.
ne trebaju nam vanjski neprijatelji pored lokalnih beduina...iz sva 3 korpusa
Koji placeni kreten ubacuje ovakve nebitne textove i jos otvori opciju komentara je sigurno na Šćepinom platnom spisku jer ovo naglabanje koje se vrti u krug 20 god ce nas odvesti u jos 4 godine gladi bjede i sl pa na volju vam
sta reci? ako neko to dozvoljava javno da se slavi rodjendan haskog optuzenika, optuzenog za genocid, dakle svi ti koji sutke to odobravaju su isti kao radovan,i njih treba poslati u hag. zamislite da stave hitlerovu sliku i da mu cestitaju rodjendan?? za mene je ovo isto.
Dobar?! Valjda zato sto ti je dedo u SS-u bio!
Ovim stvarima definitivno treba pokazati zube!
debilizmu nikad kraja
Gledaj derneka a i to ce uskoro alahimanet
Haha, jesi bosanski punokrvni konj ili malokrvni konj. Haha.
Dzehennem je velik i treba ga napuniti!!
Pokleo Bog sve one koji su činili ovakve zločine, opravdavaju ih, i dalje ih žele činiti. Ne treba raspravljati sa onima koji su toliko maloumni jer kolektivna svijest takvog naroda se neće izmjeniti, kao što se ne mogu izmjeniti jevreji. Treba afirmisati svoje vrijednosti i ponovo nametnuti svoja pravila igre koja su poštena i nikoga nisu povrjedila. Jednostavno mi muslimani imamo drugačiji etički kodeks jer Islam je jedina prava i savršena vjera a ZALUTALI neka lutaju i dobit će ono što su zaslužili.
koja ba frka.. dodju trojica Vehabila uz tegbire i cete ce se razbjezati
OVO JE SAMO MALI ODGOVOR NA RATNE ZASTAVE SA LJILJANIMA OVIH DANA PO SARAJEVU NA VELIKOJ VECINI VOZILA,JER...TE ZASTAVE SU ZA NAS RATNE I MI U NJIMA NE MOZEMO PREPOZNATI NISTA DOBRO.....NA KRAJU KRAJEVA DA LI JE TO VEC PALA PRESUDA ZA PRVOG PREDSJEDNIKA REPUBLIKE SRPSKE????
Na sud, tužilaštvo nek radi poso.
što su stavili ovu sliku genocidnog crnogorskog seljačeta s planine ? ljepši mi je dr. dabić sa pudžom ko tetka joka i brkovima ko radojka.
Indijanac sjedi 1!
zar vas opančare ne bi bilo stid pojaviti se sa brljom i srpskim cajkama u jednom zadru, splitu, sarajevu, i diljem bih ... pa to bi bio teški civilizacijski nazadak za domaćine.
Zadru?Sarajevu?ahahahahahahaa sjedi 1 glupancicu