Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za Cazin i vlast koja vodi ovaj grad..
Svi na portalu seru cast pojedincima svi pametni iz svoji kuca ovde nema puno pameti kopiraj sta drugi rade i to je to
Pametnjakovici dvorana ima grijanje i sigurno nece biti hladno a i svi ostali sto pljujete po ovom sto su ljudi uradili mogu samo reci dao bog pa da vam ne treba ovakvo nesto , iz cazina sam i ovaj potez je vrijedan svake hvale jer Federacija BIH nasem kantonu nije dala marke pomoci u ovoj situaciji ali dovoljno smo slozni i dobri da cemo sve rijesiti bez pomoci zohara iz sarajeva , lp iz cazina
Krajina ❤
Nikako nemam povjerenja u nase vlasti niti na bilo kojem nivou sto se tice para. Proglasenje vanrednog stanja stavlja i budzete u vanredno trosenje, bez nadzora, sve neka hitnost i vandredne mjere. Nikako ne mogu vjerovati da se u ovim okolnostima nece napuniti dzepovi. Ustvari sad je najlakse. Ne govorim o ovome slucaju konkretno vec generalno.