Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@coco odgovor je jednostavan: je.bi te si mater.
http://www.youtube.com/watch ?v=dQLQ0omj7mc&feature=f vw POGLEDAJTE ovo vrijedno je PAZNJE!Srbski NACIZAM i FASIZAM u drugom svjetskom ratu!!!! JUCE i danas NISTA nije bolje,KO JE CISTI FASIZAM i NACIZAM JEDINI U REGIJI bar KOLEKTIVNO??? Sta RADI EU-a i kaze na OVAKVOM KOLEKTIVNOM BOLESNOM RASISTICKOM FASISTICKOM NACISTICKOM izmisljenoj naciji??? Sta kaze USA na ovome? Sta kazu SVI JEVREJI DAL U Bosni i Hercegovini,EU-ji,Americi,Iz raelu???Ko je do juce grnatir\'o Jevrejska,Muslimanska,Katoli cka groblja po Bosni i Hercegovini i Sarajevu?Ko je do juce unistavo Muslimanske,Katolicke,Jevrejske Bogomolje u BiH-i?BiH4EVER!
koliko je muslimanska vojska kontrolirala teritorija na kraju rata? zasto bi hrvati vama nadoknadjivali istocnu bosnu za koju se niste sami borili? oces praviti mozda luku u hrvatskom neumu ili ces traziti izlaz na otvoreno more kao slovenci? bez izlaza na otvoreno more ti nema nikakve koristi, opet si okruzen ;-) vasa ideologija da bi vi nesto vise osvojili da se nastavio hrvatsko-muslimanski rat je GLUPOST. da se nastavio rat vi bi skalpali od gladi i izgubili sve nakon godinu, dvije. kao sto cete i sada ako probate ratovati. MISEVI vi nemate nista i nemojte si umisljati da vi hrvatima nesto dajete! Mi znamo koje su nase zupanije i opcine. 40% trazi od srba, ako smijes a NESMIJES, a izlaz ces dobiti na miljacku, a ako ne budes slusao neces ni to imati sto imas.
ne manjina, konstitutivni...i zaista\"Zivjeli su, vise ne zive\", ko sto kolega posavina rece..
@Hrvoje , hoces da kazes da sve mora da bude kako hoce manjina Hrvata kao sto si ti ? Dakle ti hoces da se Bosnjaci ne pitaju za bilo sta i da sve nametnete kako vama odgovara? Treci entitet? Bolje raspad BIH nego zivjet u takvom sistemu. Ali ako je raspad onda 40% i teritorijalno kompaktna zemlja i izlaz na more. To necete dakle ostaje kako i jeste. Nista mi vama ne dugujemo.
cirilicar dodik se javlja da brani prava hercegovaca na jos jednu srpsku katolicku zemlju.
Kad muslimani napadaju Republiku Srpsku oduze komentare do 200, a kad se radi o ravnopravnosti hrvata onda bi najradje odmah zatvorili mogucnost komentiranja. Tko vas ne zna skupo bi vas platio, ali vas svi prilicno dobro poznaju. Smrt BiH !!!
evo meni ga iskljucili :-)... dobro, i tako su vise ovi komentari skroz besmisleni postali, vazda isto. Pametnije se sportom i rekreacijom bavit, vozdra svima.
svima bi ja vama iskljucio plin
Musliman to sto si stavio \"zivjeli\" u proslom vremenu vjerojatno mislis na opcine kao sto su Kakanj, Vares, Bugojno, Travnik i sl. E da se to nebi dogodilo i sa opcinama gdje sada zivimo trebamo TRECI ENTITET. NEMA treceg entiteta NEMA ni BIH !! TOCKA!!!
Pa nek ide u p.m. cijela regija, pa šta. Bude li preglasavanja, leti sve ko kula od karata.
@Hrvoje , kakve ba ignorije , pa nisu Hrvati zivjeli samo u Grudama i Mostaru vec u svakom gradu BiH . Kaze gluhi , a za tebe Dodik dobro cuje, jel? Raspad, cuj raspad, ako BiH krene da se raspada pocet ce od Istre pa sve do Makedonije Ohrida ko kula od karata citava regija, ato ne zelimo niko!
BiH je naša domovina i Hrvati joj žele napredak. BiH sigurno može napredovati kao decentralizirana država, a federalne jedinice mogu imati diskontinuitet teritorija čime se Bošnjacima jamči da neće biti raspada, pa ako su iskreno za suživot problema nema. Rješenje treba biti civilizirano poput ostalih (Britanija, Španjolska, Belgija) višenacionalnih zemalja EU. Nadam se da će Bošnjaci shvatiti da se ignoriranjem Hrvata ne može graditi cjelovita BiH. Ako želite raspad BiH, samo se pravite gluhi na zahtjeve Hrvata.
NEĆE BITI TREĆI ALI NEĆE BITI NI BiH
haj bogati covicu ne seri,sve ti radis za dodika i sebe,boli tebe za bilo drugo sta,mi hercegovci smo drzavljani bosne i hercegovine a ti ako se osjecas hrvat seli se u hrvatsku,dosta nam je dodikovih nebuloza sad ces i ti.