Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch ?v=kXRYKuq9LOA&feature=r elated NO KOMENT JAD I BIJEDA >>>OBAVEZNO POGLEDATI
Fujjjjjjjjjjjj, majku mu njegovu onu staru Radivojevićku. Pa šta smo očekivali od onih koji su pucali na nas. Desnica treba te spaliti, SDA ti je dala sve što si poželio. Slažem se da ni SDA nije sjajna, ali si ti pokazao da si ateistički, srspki, komunistički i usmrdjeli ŠLJAM.
Samo se nadaj da će tako biti. Neopoziva ostavka sa njegovim potpisom dostavljena Budimiru. Ovaj samo postupio po njegovom zahtjevu. To što se on malo zeznuo u kalkulacijama i sto ga je Zlaja iskoristio ko kondom, to je samo njegov problem
Hoće to ko pokuša da dezertira. Pa onda ostaneš bez funkcije, a SDP-u više ne trebaš. Jednokratno si iskorišten. Glupane moj!
Pa je li podnio ostavku, dobio ostavku, razrjesen duznosti ili otjeran???
Komunisticki tuzilac Suljo Tihic malo se zaj.bao u procjeni. Ustavni sud ce sad ubrzano smijeniti i podnijeti krivicnu prijavu protiv Zivka Budimira.