Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakom ko procita sastav (bilo koje) vakcine, a ima iole mozga - jasno je da su vakcine HEMIJSKO ORUZJE.
ma.... ići će sad cijela serija članaka o vakcinama, da bi se dalje parčalo i profiliralo stanovništvo, jer nekima treba stalni publicitet, a nekima klikovi na članke za naplatu marketinga.
evo ovaj clanak su makli sa naslovne u roku od sat vremena,a kad je primati vakcine onda stoji 3 dana
Kazu doktori da se komplikacije sa vakcinama uglavnom dese ako je oslabljen organizam djeteta. Starijeg sina sam vakcinisao, svaki pregled prije vakcinacije se sastojao od toga da doktorica pregleda grlo i pluca. Nikada nikakvi nalazi nisu trazeni, niti krvne slike niti CRP-a. S obzirom da vakcine dodatno opterete organizam, nije li logicno da dijete prvo uradi set nalaza, pa odmah nakon toga da primi vakcinu?
Naravno da treba. Ali klocevima poput našeg naroda ne treba ništa.Samo nam treba nametati i raditi šta god ali da pitamo ne treba nam dozvoliti jer po komentarima ovoj stoki od naroda ništa drugo ne treba.Došli smo do faze da kada čovjek iz čiste brige želi da pita doktora da li je nešto ok ispada "pametnjaković" i "teoretičar zavjere".