Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala djapi i atiću i SDP i drzavi za mafiju na svemu lijepom sto ucinise za nas od proglasenja distrikta,sto zaposlise pola srebrenika i čelića u brckom,sto pustise da situacija u broju zaposlenih ide debelo u korist srba iako statutom mora biti isto,hvala im sto imamo plate u zdravstvu manje nego u sokolcu iako nam je budzet grada 230 milijuna a budzet banja luke 130 miliona.hvala jos jednom,ne trebaju nam veci ce.tnici od vas
Nije istina da su 12.390, nego su 12.389! Zaposlio sam se za solju brasina i jednu zeljanicu na dnevnoj honorarnoj bazi pisajuci za mog ljepog ratnoprofiterskog gazdu bezumne tekstove (citaj: borba za sprstvo) po Klixu. Molim i dalje za humanitarne klikove - sto vise negativnih, tako mi ce mi moj ratnoprofiterski gazda povecati platu od zeljanice na burek. Ovo je dokaz istrajnosti i vjestine borbe za srpstvo, hvala na citanju i dobro se na moj racun sprdajte!