Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tadija, nije lijepo to što si radio. Sad ćeš iskusiti pravdu. Bio si glup, sad ispaštaj.
Kakav gradić, kakva idila ... sve planski i pod konac, čist vazduh i niđe raketa na vidiku. Čojk bi rek'o da je negdje u Francuskoj ili Belgiji.
Ovakvi imaš koliko hoćeš po RS-u. Romanija i istočna Hercegovina je puna ratni zločinca i hodaj slobodno...
Hapse sve jednog po jednog, umjesto da čitavo selo uhapse, svakako je čitava nacija genocidna, ko kad je Tužilaštvo pod kontrolom ovih što su činili ratne zločince..
u zenicu ga na robiju,imajte milosti.
Ma hajte, nije on to. On se samo malo šalio
Kakav gradić, kakva idila ... sve planski i pod konac, čist vazduh i niđe raketa na vidiku. Čojk bi rek'o da si negdje u Francuskoj ili Belgiji.
Niko ko mi je drag nije otiš’o u Haag. #MaterVamJebem
Samo hapsiti ratne zlocince i osuditi na dozivotni zatvor.
Jeli se i ova junacina krila pod zenskom suknjom sve ove godine?
Ooooo Tadicu gdje si nam se ti krio
Troprstaška posla!
Pogledajte na YouTube ''Glogova neispričana priča''. Svi Bošnjaci to moraju pogledati. 09. maja 1992. godine, na dan pobjede nad fašizmom, izvršena je prva velika egzekucija Bošnjaka u Bosni, što je priznao i presuđeni ratni zločinac Miroslav Deronjić. Tada su srpski vojnici pred mjesnom džamijom strijeljaji 68 bošnjačkih civila i tako je započeto krvavo kolo genocida.
Svi su ti oni Tadija Mitrovic ! Sve je to u pet deka ! Sve ih natovarit u kakvu raketu i ispalit van suncevog sistema !!
E, koliko jos takvih hoda slobodno na sve tri strane, a znaju ljudi da su zlocinci, a ili nece ili ne smiju da prijave, sto je skroz pogresno. Ovakvima samo dozivotna sa teskim fizickim radom pomaze.
Šta se drugo može desiti u siromašnom inferiornom bh. entitetu Dodikistanu? Uhapšen novi genocidaš, ratni zločinac, sudar, ubistvo i tjt.
Odma danas presuditi, presuda po mom misljenju bi zadovoljila pravdu time što bi mu zabo kolac u guzicu i ostaviti govne u vertikalnom polozaju nabijenog dok ne krepa.