Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E dobro. Objavili ste. Dosta korone za danas. Sutra opet napišite koliko je zaraženih. Hvala lijepa
Ma ko je zarazen??? Samo lupaju cifre kako stignu. Sto veci broj zarazenih, veca lova. Nek se gone u 3 lijepe. UBLEHA
Protiv korone jedino šta su zemlje, vlade i medicina poduzeli je davanje svakodnevne statistike u medije, samo statistikom broja novih zaraženih ste nas izvještavali i to je bio jedini vaš način borbe, dosta je vala i više vas i vaše statistike, hajte jednom šta konkretno recite šta se uradilo protiv
@fbUser1593246334 Novi virus o kojem ne znaju nista, i protiv kojeg nema vakcine i lijeka, i izgleda nece biti zadugo... Sta ti ocekujes da se moze uraditi, osim ograniciti kretanje stanovnistva ..... Imas li kakav prijedlog ??
Jel bolnice jos dobivaju novcane donacije od kojih se ljudima placa po 1.000 KM da potpisu za umrlog da je preminuo od korone? Jel to jos aktuelno?
Sve vise naroda na javnoj kuhinji sto malo klix ne pise o tome
109 dobro je iako kurir izvjestava da imamo 128
ove informacije su toliko lazne. kakva crna korona. licno hodam svakodnevno po gradovima sirom BiH nisam čuo da je iko zarazen,jedino sto je narod isprepadan pa kuci se zaključa 15dana kad kasljucne malo. Corona MRŠ
Ovi brojevi me podsjecaki na NBA utakmice
kako li ve "oporavljene" broje ? Nema broja oboljelih pa da daju broj oporavljenih. valjda oporavljeni od pozitivnosti na testovima šta li. bolje nemojte ni objavljivati ovako nepotpune informacije koje ne govore apsolutno ništa. važan je broj oboljelih i hospitaliziranih a tu nam informaciju ne dajete !
Ako ovako nastavite 2094. će nas pustit u EU...
Ko ne drži socijalnu distancu magarac
Broj testiranih se smanjuje a zarazenih ostaje isti.... Hmm Sto se dribla sa ciframa
Da li je ikako moguće imati po kantonima ako je teško po mjestima i opštinama. Ovo na mapi me popunjavati redovno
MISLIM DA CE NEUM BITI VELIKI KLASTER, AKO NE MORATE- NEMOJTE ICI
Odjebite sa vasim izvjestajima.
Hna li neko jakva je situacija u Sandzaku, kazu da nije dobro nikako?
Pozivam sve građane BiH da prihvate vjeru Allaha subhaneveteala i da tako pobjedimo ovo zlo
Samo treba obajvit ko zavrsi na respiratoru ovo ostalo je ne bitno
@green.lantern84 Dok ne fasujes sam, ili neko tvoj..... Jelde, onda kuku lele, svi su krivi