Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u FBiH 9 a u rs 19 smrtnih ishoda. izgleda da ih lijece industrijskim kisikom
pročitaj tekst sa razumijevanjem ... u RS 19 smrtnih ishoda u 2 dana, u FBIH 9 smrtnih ishoda + 8 smrtnih ishoda retroaktivno prijavljeno :-(
Am bibi-bibi, dođi, neka telo bridi Am bibi-bibi, dođi, ničeg se ne stidi Am bibi-bibi, dođi, neka telo bridi Za ovo večeras, bibi, ne trebam alibi, hu Am bibi-bibi, dođi, neka telo bridi Am bibi-bibi, dođi, ničeg se ne stidi Am bibi-bibi, dođi, neka telo bridi Za ovo večeras, bibi, ne trebam alib
😂😂😂😂
fino
malo podjo rec al istoe to
uvedite maske na otvorenom i zatvorenom ovo će znažno uzeti maha. Druga stvar Sars-Cov2 nije običan virus valjda vam je jasno do sada već složen sindrom raznih bolesti koji ga prate. Oni koji su imali teži oblik znaju o čemu pričam. Virus napada od imunog sistema do krvi. Zato hitno treba uvesti dodatne mjere zaštite građana a to nisu kako se pokazalo covid potvde(Francuska) već medicinske ili ffp2 maske.
Koliko sam puta umro, da bi korona živjela. E tako se osjećam kad gledam sve ove izvješatje. Umire nas i zaražava se više nego što nas ima. Pa kaže: "dok je osam (smrtnih ishoda prijavljeno retroaktivno." Radnika u Poreskoj ne možeš da prijaviš retroaktivno, ali možeš da naštimaš izvještaje da WHO bude zadovoljan.
vazda je bilo prehlade i gripe...
I debila kao ti