Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah svi na vakcinaciju da smanjimo
Prosle godine na danasnji dan bez vakcina 339 zarazenih
"Podsjećamo, dan ranije u Bosni i Hercegovini je zabilježeno novih 719 slučajeva zaraze koronavirusom od 3.002 obrađena testa. U istom periodu zabilježeno je 35 smrtnih slučajeva." Kako mudro sročene rečenice. To nisu 719 slučajevi zaraze, nego pozitivno testiranih. U istom periodu je zabilježeno smrnih slučajeva, ali to su, znači, bilo kakvi smrtni slučajevi, ali se čitatelju sugeriše da su to umrli o kurtone...
Ti si stvarno ozbiljan komad budaletine..... izvještava se samo o potvrđenim infekcijama i umrlima koji su bili pozitivni na testu. Ne izvještava se o umrlima koji nisu bili pozitivni. Tebi to ne vrijedi objašnjavati, jer ćeš uvijek naći zavjeru, lažiranja, agende, čipove, gensku terapiju.... štogod. Nemoj vjerovati u koronu ako nećeš, ali pusti nas na miru. Zapravo, treba ukinuti komentare na izvještaje o kovidu.
Opada
A jeste poranili sa informacijama