Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove dnevne presjeke možete komotno prestati objavljivati, svakako raju više boli ćošak za te vaše lažne statistike to vidite po komentarima. Živimo sa tim kako znamo i zdra'o ne peglajte nas sa lažnom negativom i dajte nam nekih lijepih vijesti, samo crno ovdje.
-Vidi ovo sa, u FBih testirao 968 - 811 u Sarajevo = 157 testova , a novo zarazenih 277 - 113 u Sarajevo = 164 vise zarazenih od testiranih i sad ce reci methodologija, recite nam KOJA methodologija? jer pise u posljednja 24 sata.
Ko ce krivicno odgovarati zbog visoke smrtnosti uzrokovane losim sistemom "put pacijenta"?
Pada i ovaj 4 val
laz laz i laz
Puno zarazenih, malo zarazenih, bilo umrlih ili ne, kovid mora biti tu! To je WHOfuj direktiva. WHOfuj namece uputstva za sve (dijagnostika, terapija, mjere, statistika) i ne dopusta dijagnosticki tretman za pacijenta, nego prvo zlotest! Kad zlotest pokaze nesta, dijagnoza je dobila temelj (druga oboljenja su sporedna) primarna terapija je kovid terapija (pacijent nije za respiratora ali...) a u smrtnoj listi prioritet nije stvarni uzrok smrti nego -ono sto zlotest kaze.
Vakcine i vakcinisani donose zarazu i mnoge druge bolesti. Ko ne vidi psihicki teror i rat preko placenickih medija sa dobro osmisljenim svakodnevnim izvjestajima taj zasluzuju 7 doza vakcine. Svjetski rat istrebljenja je poceo a budale poletile da robuju svjetskoj genocidnoj fondaciji WHO koja sada nam u Januaru vec priprema teren za novi soj Marburg i novi testovi su spremni i nove vakcine koje ce ubijati al ce to govoriti da je od Marburga. Horor slijedi.
Kad ste objavili podatak koliko beba se rodi dnevno?
Taj je podatak umnogome bolji od ovih bljuvotina
Pa nedeljom se ne radi, sutra prekucavamo igricu s brojkama. Al kakav nam je sistem i vodstvo, mi smo mila majka
Ako se nisu vakcinisali samo ih ugusi raspiratorom. neka svoju tvrdoglavost plate glavom.
Vakcinisani i donose zarazu