Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ova slika sa dvije bule turistkinje je non stop i na Index.hr kada je neka vijest iz Sarajeva...ocito su isti administratori i tamo i ovdje.
@TikeMyson pa zato sto je klix drži hrvatski tim
Ja ih vidim pet,mozda me vid vara neznam
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Haha jos malo ce biti vise umrlih nego testiranih kako je krenulo, wtf?
Svaki dan nam padne korona bomba u BiH i ubije oko pedesetak gradjana, a niko ni ne primjećuje, niti je koga briga. Sad zamislite da svaki dan negdje ekspodira prava bomba i pogine toliko ljudi. Kakve bi bile reakcije? Efekat je isti.
Nevjerovatno je koliko imamo mrtvih u odnosu na broj slucajeva. Po tome smo medju najgorim na svijetu. Zdravsto u q. Ali zato sta se para ustedilo....
Danas sam morao birati na koju od dvije dženaze da odem. Oboje preminulih su imali Covid i bili na respiratoru. Ne morate vjerovati ali to ne znači da virus ne postoji.
Svaki dan 40-50 umrlih i sve super sve ok, mjere iste, idemo lagano dok svi ne pomremo
Potrošeni donirani testovi. Sad valja kupiti. Nije problem kupiti, već što moraju regularno, bez minder tendera, jer ih svi posmatramo
Najgore sto zarazeni hodaju bez ikakve kontrole, libo ih racku za druge
Našem narodu ništa ne odgovara kad se malo ljudi testira odmah premalo se testira treba više, a kad se puno testira idu komentari nek se niko ne testira odakle nam toliki testovi i tako dalje... Odlučite se
Znači napišu da si umro od korone, iako to nije razlog. To se mom susjedu desilo, čovjek umro od infarkta, na što su doktori odgovorili "mi moramo napisati da je umro od korone". Pa dokle majku vam *ebem lopovsku.
Opaaa dobrog ponedjeljka :D
Malo je to. Moramo pojjacati testiranja kako bi narod se vise uplasio a mi dobili vise para.
pobjeda hahah blago nama
BiH 1,020 mrtvi (od korone) na 1mio stanovnika. 6 mjesto na svijetu. Ove sedmice će BiH možda biti na 3. mjestu
nedavno sam rekao da ćemo ubrzo imati više umrlih nego pozitivnih
ovo brojevi i broj umrlih govore da nešta nije uredu ili se ne tesira dovoljno ili bolnice ubijaju ljude
postojili jos ikakve druge bolesti osim covid19 kod vas ove godine