Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvar ide kraju, prije mjesec dva bilo je cca 2000 pozitivnih dnevno na 4000 testova. Sad na isti broj testova preračunato, pozitivnih ni 400 Očito nestaje prirodnim putem (dostignut imunitete krda) i bez vakcine, kao i svaka gripa.
@kolorit Usput u Norveškoj, od korone za čitavu godinu umrlo 517 ljudi a od vakcine za samo 10 dana 29 mrtvih. U Kaliforniji danas vakcinisanje Moderna vakcinom obustavljeno zbog velikog broja žestokih nuspojava. Svima se preporučuje da ne vakcinišu one starije i slabog imuniteta mada su oni ustvari nekad bili jedini razlog vakcinacije. Besmislica
@kolorit https://www.pbs.org/newshour/health/california-urges-stop-to-300000-covid-19-vaccines-after-some-fall-ill
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dok ikonokradica Dodik i štovatelj 9 januara Čović blokiraju kupovinu vakcina u BiH umiru i srbi i hrvati i Bošnjaci.
@gooUser1610880912 al ne umir oni to je poenta.
Zahvaljujem se tvrtki za zajam dobrih vijesti što mi je dala iznos od $70.000 američkih dolara koji koristim za dobru brigu o bolesnom sinu, pa vas molim ako vam je potreban hitan zajam obratite se na [email protected] ili možete i WhatsApp +447441466029
sta je rec, utece i korona iz bosne. mozda puno pricamo o vakcini
logicno da je 300 zarazenih kad se niko ne testira
Juče Radeljaš. A danas sam mislio Đokanović će.
imali li veze ovaj pad zaraženih sa zimskim raspustom?
mjere konstantne i blage, a brojevi padaju li padaju.Da smo zatvoreni uspjeh bi se pripisao mjerama uz pretpostavku da bi u suprotnom bio pomor. a vidimo da nije.
Jel moguće da joj pisete o ovom sra*u, smarate na novinarčići
Čuj prosječan hahaa