Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan dan pada kisa i pola grada pod vodom..nista se nije uradilo a stigla su velika sredstva..
Prije dvije godine kad su se desile velike poplave Bošnjaci iz više gradova su otišli u Doboj (pa i ostale gradove) da bi pomagali svima, a onda se nađu papci koji napadaju Bošnjake!
@franziskussssssssss ...ali eto pomogli su i pomoć širokogrudno prihvaćena, a sad što su neki u onom "casual" fazonu huliganske mržnje http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/10/08/article-2449542-189B022E00000578-216_634x483.jpg
@franziskussssssssss pa za Srbe nema problema ali za četaljske sise jajare ima vremena da se pokaju i da izvrše resetiranje zločinačkog uma koji je programiran za zlu. Da se ne bi našao uvrijeđen isto tako gledam i na ostale zločinačke umove svih humanoidnih jedini i grupacija! Pa čak je i Tommy Robinson skontao da taj fazon "casual" hooliganske mržnje nije u modi!
četnici