Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma suplja prica ne mogu da nadju robove za sitne pare pda ne napustaju ko fol eto neke povlastice nedeljom
Poštujete li vi ugovor od 40 sati sedmično? Pusti tu šuplju o nekakvom skraćenom vremenu ili raspodjeli sati. Kao raspodjela sati a ti već u petak imaš 40 sati a subutu radiš džaba za poslodavca.. Majke vam ga natakarim..
Kako sad Bosanski Novi? A imena banjalučkih ulica nedjevena od strane okupatorske vojske pišete normalno. Treba imati jednake standarde.
Vidis kako znaju BOSANSKI NOVI, samo za ovu srbendu sto zove novi grad
Zar tamo zivi iko?
Ponedeljak do petka radno vrijeme 38,5-40 sati. 1600 km plata plus osiguranje itd. Vikend slobodno il 25% subota a nedelja 50%..nedeljom sam pekare od 7-12h da rade... Ima mnogo toga.
Zar je SRNA stvarno napisala Bosanski Novi? 😁
nikad čuo za ovaj grad
Šta u ovoj rupi netko radi?
pa jesu li to dva grada?