Komentari (305)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi vrlo povrsno znaju sta se tad desavalo. Nije ni bilo predvidjeno da Gavrilo puca. Trebala su pucati dvojica prije njega na drugim mjestima, ali ih nesto omelo. Da je jedan od tih dvojice uspio sad nebi pricali o Gavrilu nego bi muslimani diali u nebesa svog borca za slobodu
@KrajisnikPrgavi Tacnije, Muhamed Mehmedbasic nije uspio ono sto je malo zatim uspio Gavrilo
@KrajisnikPrgavi Da je Muhamed uspio, za Gavrila niko nikad nebi ni znao. Kakav bi bio tok istorije? Dali bi Austrija napala Srbiju?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
kako ste vi svi pamneti , a niko marke u dzepu nema zivite od roditeljskih plata ili penzije , i samo bla bla po portalima koj je veci srbin hrvat ili bosnjak , razmislite malo sta pricate ne vidite buducnosti u zivotu pa samo serete o proslosti ... i naravno sad ce vas sve to potrefiti pa da jos malo vise serete ko sta zna ko ne zna ko zna pisati ko ne zna koji je pravi jezik i kako se pise ,
Gavrilo Princip pripadnik Mlade Bosne.Covjek znao sta valja!Rahmet mu dusi ! Alija Alijagic atentator na Milorada Draskovica tvorca takozvanog zakona "Obznana" kojom se zabranjuje sloboda medija(stampe,govora...)u takozvanoj kraljevini SHS,takodje pripadnik Mlade Bosne.Alijagic je Draskovica likvidirao u Delnicama(danasnja Hrvatska).Prije rata u centru Delnica je bio spomenik Aliji Alijagicu,da li je jos uvijek tu u danasnjoj Ustaskoj Hrvatskoj to ne znam.
100 godina od smrti teroriste, pretece IRA-e, ETA-e, Baden Menhofa, ISIL-a.
Gavrilo princip je ubica trudne žene i međunarodni terorista. Ovi đikani samo takve i slave
@banana69 vrati se u školu đevojko
@backoh nestali bi oni Gavrilo ne Gavrilo. A Gavrilo je ubica trudnice i međunarodni terorista. Danas bi mu u najboljem slučaju mjesto bilo u nekom gvantanamu
TERORISTA! Zali boze milione Francuza, Britanaca, Rusa i drugih koje je ovaj terorista odveo u smrt!
E moj brate Gavrilo, Bog da ti dušu prosti, laka ti zemlja srpska i rajsko naselje ti želim!
Jel' moguće da ovi Bosanski Srbi nisu promjenili i imena ostalih gradova koji imaju u nazivu Bosanska/i/o, Bosanska Krupa, Bosanski Petrovac, Bosansko Grahovo.. Nešto vam se nije dalo jel'? Džaba vam sve, ne možete pobjeći od Bosne ako živite u njoj, dokad budete živjeli u Bosni vi ste Bosanski Srbi, a i kad iselite ostajete Bosanski Srbi (Srbi iz Bosne).
Slaviti debila koji je upucao trudnicu? Ovi tzv. Srbi nisu normalni, ali sta drugo ocekivati od jedinog naroda presudjenog za genocid.
Princip je bio dijete i idealista. Koliko god je smiješno slaviti ga kao nekog heroja, ogavno je pljuvati ga.
Bolje da se nije rodio. Sad bi bili Austrija.
hEpiskop Sergije drzao sergiju!
Ko je bio garilo znas koliko me on zanima ko olomljanski snjjeg mamu mu nabijem
Вјечна му слава !
„Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…“.
@MakarijeCudotvorac A nece balinhcad ?
„Тромо се време вуче, и ничег новог нема, данас све као јуче, сутра се исто спрема. Право је рекао Жерајић, тај српски соко сиви — Ко хоће да живи нек ′мре, ко хоће да ′мре нек живи“.