Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehehe gle gle srbosa sto s javljau... pa dzaba vam vi bez nas ne mozte... vama je glavni grad sarajevo... ima vas vise na ovom situ nego nas..... tako i treba svaka cast... poz za srbose iz Bosanskog Novog
Prelijepa dzamija u sred Bosanskog Novog!!! Prelijepa dzamija u sred Bosanskog Novog!!! Prelijepa dzamija u sred Bosanskog Novog!!! Prelijepa dzamija u sred Bosanskog Novog!!! Prelijepa dzamija u sred Bosanskog Novog!!! Prelijepa dzamija u sred Bosanskog Novog!!! Prelijepa dzamija u sred Bosanskog Novog!!! Prelijepa dzamija u sred Bosanskog Novog!!! Prelijepa dzamija u sred Bosanskog Novog!!! Prelijepa dzamija u sred Bosanskog Novog!!! Prelijepa dzamija u sred Bosanskog Novog!!! btw. SRBI S-M-R-D-E..
gdje se nalazi taj B.Novi i ta Bosna?
A vidim da dobro poznajes Turske rijeci. Pa da, cijenis svoje pradidove Turke.
wow.. oluja se sprema cim SRNA pise legalno ime grada, a ne fasisticko-nametnuto ime... cuj novi grad, a u gradu nista nisu izgradili od kako su istjerali nesrbe, i zadnji objekat napravljen u gradu je pravoslavna crkva (jedina crkva) ciju gradnju su najvise muslimani financirali...
Ma opština Novi Grad prijatelju, kakav bosanski novi, to jednostavno ne postoji na dunjaluku.
A gdje je ta Opština Bosanski Novi? Nije valjda dio Opštine Novi Grad pripao federaciji?
Opština kolega, opština
Općina je Bosanski Novi a grad je Novi Grad tako da su svi nekako zadovoljeni
super....i onda ce nam doci netko treci i prodavati nam nasu naftu....
djes profesore, nap.usis mi s ku.rca
@frenkoza Mani se vjeronauke i posveti se pravopisu,bolje ti je.Komentar k\"o da je pisala osoba sa mentalnim poteškoćama.
kako za koga.
Jel ovaj grad blizu Novog Grada, skoro da imaju isto ime?
bio nekad,dok su ljudi živjeli u njemu. šta ste samo od hotela napravili,majku vam. i sad dok ovo pišem vjerujem da u gradu ni pasa nema na ulici.