{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
"U borbi za državu trebaju mi SDP i Enes Suljkanović kao potpredsjednik RS-a"

S
22.9.2010. u 15:56
0
37
"U borbi za državu trebaju mi SDP i Enes Suljkanović kao potpredsjednik RS-a"
0
"U borbi za državu trebaju mi SDP i Enes Suljkanović kao potpredsjednik RS-a"
SDP-ova kampanja "Država za čovjeka" nastavljena je u Zvorniku. Pred dvije hiljade okupljenih u sportskoj sali u centru grada predstavljeni su kandidati za entitetski i državni parlament i predsjednika RS. Okupljenim građanima govorili su, između ostalih, predsjednik i potpredsjednik SDP-a dr. Zlatko Lagumdžija i Željko Komšić, nosilac liste za NSRS Fadil Banjanović, nosilac liste za državni parlament Admir Hasanović i kandidat SDP-a za predsjednika RS-a Enes Suljkanović.
Komšić je u svom obraćanju pozvao okupljene Zvorničane i Podrinjce da na izborima za predsjednika RS podrže SDP-ovog kandidata Enesa Suljkanovića.

"Onako kako se ja zalažem i borim za državu u Predsjedništvu BiH, tako će se i Enes Suljkanović boriti za BiH kao potpredsjednik RS-a. Meni, SDP-u, ali najviše državi Bosni i Hercegovini treba da on bude u Banskim dvorima od 3. oktobra. To važi i za ostale SDP-ove kandidate“, rekao je Komšić.


"Treći oktobar je referendum o pet posto ispunjenih obećanja vladajuće koalicije. Vi odlučujete hoćete li još četiri godine teroriziranja i nesigurnosti koju nudi vladajuća koalicija koja vas je u zamjenu za šaku vlasti napustila ili hoćete posao, hoćete da tamo gdje živite, imate struju i vodu, da vaša djeca u miru idu u školu, da se možete liječiti tamo gdje živite“, rekao je Lagumdžija.

SDP-ov kandidat za predsjednika RS-a, Enes Suljkanović je u svom obraćanju izjavio: "Admir Hasanović, Fadil Banjanović i ja pokazujemo koja je razlika između ove vlasti i SDP-a. Mi smo uvijek uz narod – Admir i Fadil u Zvorniku, ja u Doboju.“

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: