Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrš ba umrla je na početku pandemije a vi opet objavili
"Dijabetis" to neka nova bolest?
kako opsirno sve opisu kad se radi o starijim kod mladjih sute ko zaliveni...
Ove vijesti preminuo ovaj onaj "stogodisnjak"Od posljedica korona virusu vrijeđa "zdravu"pamet. Svi ljudi na psihijatrijskom provjeri. Šta očekivati od "nekoga"sa 79 god i bez korone?
nema vise smrti bez korone, ubila je a 300 bi dozivila
Zar nisu rekli da nema niko na respiratorima u FBiH ?????????
pocivala u miru! nevezano - na incijativu Damira Nikšića da se vrati novac građanima kojima su naplačene kazne,za ne nošenje maski,i nepravilno nošenje maski- u skupštini KS, glasalo je za 18 ( dovoljno) da bi svoj glas povukao, tj promjenio u 'suzdržan' izvjesni Milavica(DF) i ostalo 17 'za' ! PA MATER TI JBM
ima li potrebe naglasiti ko je bio protiv? ili suzdržan? pa mater vam jbm!!!!!!!
U malom BH entitetu 100 mrtvih od zaraze.