Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nestvarno lijepo i dobro za čuti.
Svala cast
Hvala za članak i lijepu priču.Društvu čestitam od srca, mnogo zdravlja i uspjeha u narednom periodu, a evo primjera za mlade kako se može, uz samo malo truda, napraviti puno..
Amel Begovic platio clanak s ciljem politicke promocije. Kakva crna radna akcija. Kanton platio i uradio asfalt kao i u x drugih mjesta. A taj lik na kiseljaku postavio kameru i na mobitelu gleda i prisluskuje ljude koji tu dolaze i okupljaju se. A inace prije par mjeseci mu je neko vilicu razvalio zbog bahatosti.
Svaka čast, toliko sloznosti na jednom mjestu odavno nisam vidio.
Svaka čast Goraždani, ključ uspjeha jeste briga za zajednicu u svakom smislu. Iskrene čestitke.