Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bileci proglasena epidemija malih boginja i epidemija Velike Srbije sudeci po bilbordima akademskom cetniku i zlocincu V. Seselju! Obje su vrlo zarazne pa ih se treba cuvati, pranjem ruku nakon WC-a.
prvo da kazem da ja volim cirilicu jer je to lijepo pismo. medjutim, kad vidim ovu tablu koja je napisana samo na cirilici, odmah dobijem ospice! zar mi nemamo dva pisma, zar je zaista toliko tesko prihvatiti tu cinjenicu? da ne govorim o strancima koji posjecuju nasu drzavu, cirilica je za njih kao kinesko pismo za nas.
da se kupaju, bar mjesecno, ne bi dolazilo do bolesti koje su davno iskorijenjene u modernom svjetu..al, jok...vlah se ne kupa, ne pere ruke...prodaja sredstava za higijenu u cijelokupnoj sumskoj genocidnoj tvorevini je manja od prodaje u cijelokupnom tuzlanskom kantonu ( izvor informacija lanac prodaje velpro)