Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Donijeti zakon na nivou BiH o obustavi izdavanja azila za ekonomske migrante, odnosno migrante koji ne dolaze iz ratom zahvaćenih područja, i kraj priče.
@Prof.Baltazar Ne, ali će tražiti drugu rutu ! Kad ne bude mogao tražiti azil, pa ga vratiš odkud je došao, drugi neće ni pokušavati
Tjerajte ih nazad po hitnom pistupku! Koji je to olos, misli da moze da radi sta hoce! Najpametniji covjek u Europi je Biktor Orban! Ne dozvoljava ni jednom da udje! Mars stoko!!!! Prestanite se kotit ko pacovi, pocistite onaj peksinluk u svojoj zemlji i odmah ce vam biti bolje. Ali njima je draze zivjeti od socijalne pomoci u EU! Fuck off
ma ovo su sve tamo oko Indije one zemlje, Iz indije, Myanmara, ološ se rasprostanio, dobili pare da nered prave, vidi se da su "lijepi" plaćenici, rade za ovaj prolazni svijet, pa im nije problem
Dovoljno govori o sposobnostima granicne policije Srbije i BiH. Kad ti svaka budala moze proci granicu kad hoce i kud hoce.
Ma samo ih sprcat u nakaradnu izdrkotinu Rs, neka tamo prave belaje........
SVE JE OVO U SASTAVU ,,SRAĆUNATOG,, SCENARIJA MEĐUNARODNE MAFIJE I DOMAĆIH IZDAJNIKA, KOJI ,,OTVORENO,, ŽELE UNIŠTENJE DRŽAVE BIH , A NAVODNO SE BORE ZA DOBRO ,,SVOG,, NARODA. ŽAO MI JE ŠTO OSLJEPLJEN NAROD POTPOMAŽE ONO ŠTO JE UPERENO PROTIV SVIH NAS.
Vracaj odakle su dosli
vi kako hocete.......ali ovo je veliki problem...a nije jedini uskoro ce nam se sehitlije vratiti iz sirije......jos jedan VELIKI problem.......... bemumisa mozemo li jos vise potonuti ?
Pa što se ne vrate u Srbiju?
Kod kuće obaraju avione jedni drugima a ovdje se vole he he
Stoku samo nazad vratiti